مهدی رحیمی، نویسنده و کارگردان «اینجا، یک نفره است» در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: این نمایش مضمونی کلی را در برمیگیرد و آن هم تلاش دول استکباری برای جنگافروزی و به تبع آن گسترش بازار فروش سلاحهای کشتار جمعی است.
وی ادامه داد: به هر حال برای آن که تولیدات کشورهای غربی در حوزه ساخت تسلیحات جنگی به فروش برسد نیاز به ایجاد فضای ناامن در سطح کشورهای دنیا به ویژه کشورهای در حال توسعه و جهان سومی است؛ البته این بار شیوهای دیگر از سوی این کشورها در سودجویی و درآمدزایی انتخاب شده است که نمایش «اینجا، یک نفره است» به روایت آن میپردازد.
رحیمی با اشاره به خلاصه داستان نمایش گفت: دانشمندی امریکایی اتاقی یک نفره ساخته است که در اصل سازهای در برابر تسلیحات هستهای است و در این نمایش تلاش دولتهای استکباری را برای در اختیار گرفتن انحصار فروش این سازه شاهد هستیم که قاعدتاً به جنگ و درگیری میان آنها ختم میشود.
این کارگردان تئاتر تصریح کرد: در اصل دولتهای متخاصم در روایت این نمایش به دو شکل در رقابت برای به جیب زدن پولها و سرمایه موجود در کشورهای جهان سوم هستند، یکی از راه جنگافروزی که موجب فروش تسلیحات تولیدی آنها میشود و دیگر آن که چون فضای ناامنی ایجاد شده است از طریق عرضه سازه ابداعی یکی از دانشمندان خود، سردمداران کشورهای آسیبدیده را ترغیب به خرید و در اختیارگیری این سازهها میکنند که گنجایش تنها یک نفر را دارد و لذا مردم برای مصون ماندن از جنگ باید به تعداد زیادی این سازه را خریداری کنند.
رحیمی گفت: این نمایش در شانزدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران سال گذشته در خانه نمایش اجرا شد اما با وجود همه تلاشهای گروه نتوانستیم سالنی برای اجرای عموم آن در اختیار بگیریم و اکنون پس از یک سال موفق شدیم این نمایش را در تماشاخانه ماه حوزه هنری روی صحنه ببریم.
وی در پایان افزود: نمایش «اینجا، یکنفره است» که اجرای آن از 31 فروردین در حوزه هنری آغاز شده است تا 19 اردیبهشت به مدت زمان 50 دقیقه روی صحنه خواهد رفت.