ابراهیم کامران، مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، ضمن اعلام این خبر افزود: موسسات قرآنی استان بوشهر ظرفیت زیادی در انجام برنامههای آموزشی و نهادینهکردن رفتار و فرهنگ قرآنی دارند.
وی تصریح کرد: یکی از مواردی که به عنوان سیاستهای اصلی فعالیتهای موسسات قرآنی این استان در سال جدید به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته است، همافزایی، همکاری و ساماندهی برنامههای آموزشی است که منجر به ارتقای این فعالیتها و افزایش بازدهی آنان میشود.
کامران گفت: طی دیدارهای هماندیشی مدیران موسسات قرآنی مقرر شد که در اولین قدم، کارگروههای تخصصی تشکیل شود تا برنامهریزی همکاری این موسسات قرآنی را طراحی کند. همچنین مقرر شده است که هر موسسه براساس توانمندی خود متمرکز در یک دسته از برنامههای آموزشی شود.
وی افزود: در بسیاری از نقاط و در یک محله، چند موسسه قرآنی وجود دارند که همزمان رشتههای یکسانی را برگزار میکنند که این کار باعث موازیکاری و فاصله گرفتن از انجام کارهای برزمین مانده میشود.
مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر توضیح داد: بهتر است به جای برگزاری یک رشته واحد توسط چند موسسه قرآنی که نزدیک به هم هستند، موسسات به صورت تخصصی فعالیت کنند یعنی یک موسسه براساس توانمندی خود متمرکز بر رشته حفظ قرآن شود و سایر موسسات در آموزش روخوانی، تربیت معلم و ... تقسیم وظیفه کنند.
کامران در پایان تشریح کرد: این تقسیم کار سبب میشود که کارها و رشتههای مورد نیازی که موسسات کمتر به آن پرداختهاند یا هنوز به آن ورود پیدا نکردند نیز در کانون توجه قرار گیرد و مخاطبان برای شرکت در دورههای تخصصی، از سهولت کار بیشتری برخوردار باشند.