کد خبر: 1407039
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۷
حجت‎الاسلام غروی:

مقابله با شبیخون فرهنگی برنامه‎ریزی جدی‌تری نیاز دارد/ لزوم پژوهش‎های جدید

گروه حوزه‎های علمیه: رئیس شورای سیاست‌گذاری جشنواره علامه حلی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره در خصوص تهاجم فرهنگی سخن گفتند و شبیخون فرهنگی را گوشزد کردند که باید در این زمینه با جدیت وارد میدان شویم.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) حجت‎الاسلام والمسلمین سیدمحمد غروی 25 اردیبهشت در ششمین جشنواره علامه حلی در قم، فعالیت‎های فرهنگی را یکی از راهکارهای مهم در مقابله با هجمه‎های فرهنگی برشمرد و عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره در خصوص تهاجم فرهنگی سخن گفتند و شبیخون فرهنگی را گوشزد کردند که باید در این زمینه با جدیت وارد میدان شویم.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه ماهواره‎ها و سایت‎های ضد دینی در جهت ترویج فرهنگ بیگانه تلاش می‎کنند تا جوانان ما را منحرف سازند پس باید مسئولان فرهنگی در چنین شرایطی با برنامه‎ریزی مدون هجمه‎های دشمن را خنثی کنند.
غروی با تاکید بر ضرورت اجرای برنامه‎های علمی و فرهنگی عنوان کرد: برگزاری همایش‌ها و جشنواره‌های تخصصی سبب پیشرفت ما در این حوزه می‌شود که در این راستا لازم است از این ابزار در جهت ترویج فرهنگی دینی و معارف ناب اسلامی تلاش کنیم.
وی اظهار داشت: علم و معارف الهی باید در انسان مجسم شود در صورتی که علم تحولی در آدمی ایجاد نکند فایده‎ای ندارد و در حقیقت عالم کسی است که با علم زندگی کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اقدامات فرهنگی را مورد توجه قرار داد و گفت: با حفظ حدود شرعی باید برای مقابله با تهاجم بپردازیم تا هجمه‎های ضد دینی افکار جوانان ما را به انحراف نکشاند.
وی خاطرنشان کرد: معارف اهل بیت(ع) و قرآن کریم و بسیاری از نظریات اسلامی می‎تواند راهگشای تحقق ترویج فرهنگ غنی اسلامی باشد .

غروی در ادامه با گرامیداشت ایام ماه رجب و تسلیت سالروز رحلت حضرت زینب‌(س)، حضرت زینب‌(س) را عالمه غیر معلمه توصیف کرد و افزود: این توصیف درباره شخصیت حضرت زینب‌(س) نشان از آن دارد که ایشان با علم لدنی و ماورای ماده ارتباط دارد و علم عقیله بنی هاشم اکتسابی نبوده است.

عضو جامعه مدرسین حوزه، تاکید کرد: اگر سخنان ایشان در جمع کوفیان و در مقابل یزید در شام نبود، مسایل مربوط به کربلا تا این حد گسترش نمی‌یافت.

وی با بیان اینکه باید برای مقابله با دشمنان و هجمه‌های آنها، از تحقیق و پژوهش به شرط نوآوری و پرهیز از تکرار مکررات، استفاده کنیم خاطرنشان کرد: در حوزه‌های علمیه، پژوهش بصورت نظام‌مند نهادینه نشده است و کارهای نوآورانه در این عرصه بسیار ضروری است.

captcha