به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، شهیندخت مولاوردی در نشست «همگرایی علیه تروریسم و افراط گرایی» که عصر دیروز، 31 اردیبهشت، در دانشگاه الزهرا(س) تهران برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: امروز به نمایندگی از دولت ایران در این نشست شرکت کردهام. کمتر از یک سال پیش دولت جمهوری اسلامی ایران، قطعنامه ائتلاف علیه خشونت و افراطیگری را در سازمان ملل به تصویب رساند که بر اساس مفاد این قطعنامه هرگونه استفاده از خشونت و افراطیگری صرفنظر از هر انگیزه محکوم است.
وی افزود: در این قطعنامه به نگرانی همه دولتها نسبت به خشونت و افراطیگری به ویژه علیه زنان و کودکان اشاره شده و اینکه هیچ توجیهی نباید نسبت به آن وجود داشته باشد. ضمن آنکه عنوان شده است اقدامات افراطی توأم با خشونت نمیتواند و نباید به هیچ مذهب و قومیت و گروهی نسبت داده شود.
مولاوردی با بیان اینکه این گونه اقدامات و جنایتها به نام دین نوشته میشود، گفت: اسلام، دینی است که با نشاندادن چهره انسانیاش نمیتواند میانهای با این گونه جنایت داشته باشد. امروزه به نام دین اسلام، حق تحصیل از دختران را میگیرند دینی که آغازش قسم به قلم است و در نخستین کلامش بشر را به خواندن و آموختن دعوت میکند و پیامبرش زنده به گورکردن دختران را محکوم کرده و زنده به گورکنندگان را مورد عتاب قرار میدهد.
وی یادآور شد: اسلام دینی است که 1400 سال قبل زنده به گورکردن دختران را محکوم کرد و زنجیرهای بردگی را از پای انسانها باز کرد.
مولاوردی تأکید کرد: انجام این گونه اقدامات پروژهای است برای دینگریزی نسل جوان و سکوت در مقابل آن نتیجهای جز تشریک مساعی و مشارکت در این جنایت نیست.
وی در ادامه افزود: ما در معاونت امور زنان رئیس جمهور با صدور بیانیهای این حادثه تلخ را محکوم کردیم و مکاتباتی با معاون اجرایی و رئیس اجرایی زنان سازمان ملل متحد انجام دادیم که به دبیرخانه «OIC» و جنبش عدم تعهد و اتحادیه بینالمجالس اسلامی ارسال شود.
وی در پایان سخنان خود گفت: امیدواریم بشریت به زودی لذت زندگی در جهان عاری از خشونت را احساس کند.
در این گردهمایی، بیانیه معاونت امور زنان ریاست جمهور به سفیر نیجریه که از حاضران در این نشست بود، تقدیم شد، همچنین بیانیه سازمانهای مردمی در محکومیت این اقدام گروه تروریستی توسط معصومه محمدی، نماینده سازمانهای مردمنهاد قرائت شد و متن انگلیسی این بیانیه نیز تقدیم سفیر نیجریه شد.