حسین همتی، سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در مورد آخرین خبرها از نوزدهمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور، گفت: در روزهای گذشته طی احکام جداگانهای از سوی معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، رئیس و دبیر ستاد اجرایی این جشنواره مشخص شدند.
انتصاب مسئولان برگزاری جشنواره
وی گفت: بر اساس این احکام علیرضا بیگلری، رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به سمت رئیس و مهران محسنی، معاون دانشجویی، فرهنگی این دانشگاه به عنوان دبیر ستاد اجرایی مرحله کشوری نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت (ع) دانشگاههای علوم پزشکی کشور منصوب شدند.
همتی همچنین با اشاره به اینکه صحبتلو، مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز به عنوان دبیر دبیرخانه نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور منصوب شده است، تصریح کرد: با توجه به اینکه میزبان نوزدهمین دوره دانشگاه علوم پزشکی زنجان است، مسئولان این دانشگاه به عنوان مسئولان ستاد اجرایی مسابقات معرفی شدهاند.
بازدید از دانشگاه میزبان جشنواره
سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با بیان اینکه روز دوشنبه، 19 خردادماه بازدیدی از دانشگاه علوم پزشکی زنجان به عمل خواهد آمد، اظهار کرد: در این بازدید در مورد برگزاری جشنواره، سالنهای محل برگزاری مسابقات، مراسم افتتاحیه و اختتامیه و .. بحث خواهد شد.
وی گفت: در این نشست سعی خواهد شد با رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و برخی از معاونان وی نیز دیداری صورت بگیرد تا توانمندیهای این دانشگاه بیش از پیش مورد ارزیابی قرار بگیرد. این بازدیدها تا زمان برگزاری جشنواره و در راستای رسیدن به هماهنگیهای بیشتر ادامه خواهد داشت.
همتی در مورد میزان اقدامات مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی زنجان در زمان برگزاری جشنواره نیز گفت: فعالیتها به این صورت است که برنامهها از سوی دانشگاه اعلام میشود و ما نیز آنها را مورد بررسی و تأیید قرار میدهیم، ضمن اینکه کل بودجه و هزینه برگزاری جشنواره بر عهده وزارت بهداشت است و برگزاری این جشنواره هزینههای را بر دوش دانشگاه میزبان قرار نمیدهد.
میزبانی جشنواره برای دانشگاه میزبان آورده مالی دارد
سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با بیان اینکه برگزاری این جشنواره حتی برای دانشگاه میزبان آورده مالی نیز به همراه خواهد داشت، افزود: اگر دانشگاه میتواند از امکانات استانی استفاده کرده و حمایتهای را جذب کند، از این موضوع استقبال میکنیم.
آخر خرداد؛ آخرین مهلت ارسال آثار در بخش پژوهشی
همتی اظهار کرد: در بحث جشنواره قرآنی در حال حاضر مهلت ارسال آثار در بخش پژوهشی و عترت تا آخر خردادماه در نظر گرفته شده است و پس از آن تا 15 تیرماه نیز داوریها صورت میگیرد، همچنین به دانشگاهها نیز ابلاغ شده است که تا آخر خردادماه باید اسامی بخش شفاهی قرآن و بخش کتبی قرآن و عترت را ارسال کنند.
سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت بیان کرد: در حال حاضر در بحث پژوهشی مشغول رایزنی برای تعیین داوران این بخش هستیم و در بحث عترت نیز تاکنون 300 اثر دریافت شده است و با توجه به اینکه بسیاری از متقاضیان مشغول تولید اثر هستند تا روز پایانی این رقم حتی به سه برابر نیز افزایش خواهد یافت، در بخش پژوهشی نیز تاکنون 50 اثر به دبیرخانه رسیده است و این تعداد نیز در روزهای آینده افزایش مییابد.
بازدید از مراکز قرآنی دانشگاهها ادامه مییابد
وی در پاسخ به سؤالی در مورد سنت بازدید از مراکز قرآنی دانشگاههای علوم پزشکی در سالهای گذشته و اینکه این بازدیدها در حال حاضر نیز انجام میشود، تصریح کرد: برای سال 1393 برنامه بازدید از دانشگاههای علوم پزشکی و برگزاری نشست با مسئولان قرآنی آن در دستور کار قرار گرفته است که در همین راستا روز یکشنبه، 18 خردادماه برنامه بازدید از دانشگاه علوم پزشکی ساوه در دستورو کار قرار داشت که به دلیل همزمانی با یک نشست مهم لغو شد.
همتی یادآور شد: در سال 93 سعی خواهیم کرد هر ماه یک بازدید از دانشگاههای علوم پزشکی کشور را در برنامه داشته باشیم، البته پس از منطقهبندی دانشگاههای علوم پزشکی در بحث قرآنی بخشی از این بازدیدها از سوی دبیران مناطق صورت خواهد گرفت.