حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، درباره چرایی عدم اطلاعرسانی آشکار درباره تشکیل اتحادیههای تشکلهای قرآن و عترت در استانها گفت: چرا که بحث ادغام دو اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی با اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت مشکلدار نشود.
وی با اشاره به لزوم تشکیل اتحادیههای تشکلهای قرآن و عترت در استانهای کشور افزود: ایجاد اتحادیههای استانی، مسئلهای قانونی است بدین دلیل که حضور نمایندگان استانی در مجمع این اتحادیه که تیرماه سال جاری برگزار میشود، ضروری خواهد بود.
محمدی با بیان اینکه 13 اتحادیه استانی توسط اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت تشکیل شده است، مطرح کرد: بهطورقطع، اصل موضوع ادغام اتحادیههای مؤسسات قرآنی و تشکلهای قرآن و عترت، روند افزایش کیفی فعالیتهای قرآنی را به دنبال خواهد داشت؛ بنابراین سعی بر این است تا در تمامی استانها، اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت تشکیل شود.
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور پیشبینی کرد که تا ماه آینده، مسئله ادغام دو اتحادیه مؤسسات قرآنی و تشکلهای قرآن و عترت بررسی و اعلام شود.
ادغام اتحادیههای قرآنی؛ عامل ایجاد فرآیند قانونی در فعالیتهای قرآنی
محمدی در پاسخ به این سؤال که آیا ادغام این دو اتحادیه، آسیبی به دنبال دارد؟ گفت: ادغام دو اتحادیه مؤسسات قرآنی و تشکلهای قرآن و عترت میتواند یک روال، یک شیوه و یک فرآیند قانونی را برای ایجاد مؤسسات قرآنی در سطح کشور به دنبال داشته باشد که در کل روند مطلوبی است.
وی درباره نحوه مدیریت اتحادیه مدغم اظهار کرد: به طور قطع مسئله مدیریت اتحادیه مدغم باید از سوی مدیران اعضای هیئت مدیره و همچنین مدیران برتر مؤسسات قرآنی مستقل حل و فصل شود.
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور به تکلیف اتحادیههای استانی اشاره و تصریح کرد: در نهایت همان تکلیفی که برای اتحادیههای تشکلهای قرآن و عترت و مؤسسات قرآنی در نظر گرفته شده برای اتحادیههای استانی اعمال میشود.
ضرورت فرماندهی واحد مؤسسات قرآنی کشور
محمدی معتقد است اتحادیه یعنی وحدتبخشی و کانال ارتباطی مؤسسات با دولت که مؤسسات قرآنی کشور باید از سوی یک فرماندهی واحد مجوز دریافت و به اجرای برنامههای قرآنی بپردازند.
وی اضافه کرد: هدف از ادغام اتحادیه مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت این است که با تمام توان این دو مجموعه را در خدمت یک اتحادیه قرار دهیم و از موازیکاری در آینده پرهیز جدی داشته باشیم.
مدیرعامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور در پایان یادآور شد: هنوز هیچ تصمیمی در مورد چگونگی اخذ مجوز مؤسسات قرآنی و عنوان اصلی اتحادیه مدغم گرفته نشده است؛ امید است تا هر چه سریعتر برنامه ادغام این دو اتحادیه ساماندهی و اعلام رسمی شود.
اخبار مرتبط:
تشکیل دو اتحادیه قرآنی در استانها؛ نشانه رسیدن به ادغام یا همچنان موازیکاری