شیرین سعیدی، مدیر حوزه علمیه خواهران نقده در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: شناخت جایگاه حقیقی انتظار از مسیر ارتقای دانش مهدویزیستی از جمله مولفههای تحقق سبک زندگی مهدوی است.
وی با بیان اینکه ایجاد آمادگی و فضاسازی اعتقادی و معنوی از زمینههای لازم برای پذیرش مفاهیم مردمی است، متأسفانه جامعه امروز به سبب رخنههای فرهنگی دشمنان که با ابزارهای مختلف مفاهیم منجیگرایی را به انحراف و خرافه میکشانند، از فضای مهدویزیستی فاصله گرفتهاند.
این مقام مسئول ادامه داد: تزریق معنویت و مفاهیم دینی به افکار و اندیشههای جوان امروز میطلبد که متولیان فرهنگی و کسانی که در این حوزه متخصص و متعهد هستند با عزم ملی و اراده جمعی وارد کار شوند.
سعیدی امید به آینده روشن و برپایی عدالت اجتماعی را از جمله شاخصههای اعتقاد به فرهنگ مهدویت دانست و افزود: مفاهیم انتظار حقیقی و ویژگی های منتظر واقعی باید در جامعه مورد تبیین و تشریح قرار گیرد چراکه صرف اقرار زبانی بدون عمل نمیتواند زمینه ساز برای ظهور منجی موعود باشد.
مدیر حوزه علمیه خواهران نقده با تأکید بر این مطلب که اندیشه و تفکر فرهنگ مهدویت باید به درون خانوادهها کشیده شود و والدین از بستر خانواده فرزندان را با مباحث مهدوی آشنا کنند، بر ضرورت ایجاد کارگروههای تخصصی با هدف اشاعه و تبلیغ درست و بهدور از انحراف و خرافه در جامعه تأکید کرد.