به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه، علی صالحآبادی، با اشاره به افزایش جایگاه بازار سرمایه در اقتصاد ملی گفت: با بهبود فضای کسب و کار و تولید، افزایش سطح سواد مالی در کشور، توسعه منابع انسانی و زیر ساختهای قانونی و مقرراتی، توسعه متوازن بازارهای مالی، همکاری شبکه بانکی و بازار سرمایه، کنترل ریسکهای سیستماتیک، افزایش رقابت و شفافیت، تشکیل نظام مند قیمت گذاری کالا و خدمات مبنی بر بازار و اصلاح برخی قوانین و مقررات میتوان جایگاه تامین مالی را از طریق بازار سرمایه افزایش دهد.
وی با بیان اینکه زیرساختهای خوبی برای تامین مالی شرکت ها در بازار سرمایه فراهم شده است، افزود : شرکتها با افزایش سرمایه و انتشار انواع اوراق بهادار (اوراق مشارکت، صکوک و ...) می توانند بخشی از منابع مورد نیاز خود را تامین کنند.
سخنگوی سازمان بورس با بیان اینکه بازار ثانویه هم می تواند به تامین مالی بنگاه های اقتصادی کمک کند، اظهار داشت : سهامداران عمده شرکت ها با واگذاری بخشی از سهامشان می توانند منابع جدیدی را برای طراحی پروژه های خود کسب کنند.
صالحآبادی تصریح کرد: محدودیتهای قانون تجارت باعث شده است تا شرکتها نتوانند در دوران رونق، افزایش سرمایه به قیمت بازار دهند که این موضوع یکی از خلاءهای کنونی تامین مالی در بازار سرمایه است که امیدوارم با اصلاح قانون تجارت این مشکل برطرف شود.
رئیس سازمان بورس اظهار داشت: انتشار اسناد خزانه اسلامی نیز در قانون بودجه سال 93 دیده شده است تا دولت بتواند بخشی از بدهی های خود را به پیمانکاران غیر دولتی پرداخت کند که امیدواریم این اوراق هر چه سریعتر در بازار سرمایه منتشر شود.