رحیم مخدومی، نویسنده و پژوهشگر عرصه دفاع مقدس، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به معرفی آخرین نوشته خود پرداخت و گفت: کتاب «حزب دیالمه» به توصیف این مبارز انقلابی میپردازد.
وی ادامه داد: زندگینامه دیالمه در 360 صحفه نوشته شده که شخصیت این شهید را بیش از پیش برای مخاطبان تشریح میکند. این کتاب در گفتوگو با دوستان و همرزمان شهید دیالمه تدوین شده است و بخشهای مختلف زندگانی آن مجاهد را معرفی میکند.
چاپ کتاب در 3هزار نسخه
مخدومی با بیان اینکه این کتاب به همت انتشارات فاتحان و در 3هزار نسخه به چاپ رسیده است، اظهار کرد: گفتوگو با یاران شهید دیالمه در شهر مشهد صورت گرفت؛ چرا که مرکز فعالیتهای سیاسی و مذهبی این شهید بزرگوار شهر مشهد بود. شهید دیالمه در دانشگاه فردوسی مشهد به همراه تعدادی از دانشجویان آن دانشگاه، تشکل «مجمع احیای تفکرات اسلامی» را پایهگذاری کرده بود.
وی افزود: فعالیتهای مذهبی آنان از خودسازی آغاز شده و تبدیل به فعالیتهای گسترده برای جامعهسازی میشود. این گروه به عنوان بازوان انقلاب اسلامی به روشنگری میپردازند، بدین ترتیب فعالیت علیه گروههای منحرف، اصلیترین محور برنامههای این گروه را تشکیل میدهد.
نویسنده کتاب «یار کجاست؟» یادآور شد: همین امر سبب شد گروههای منحرف و منافق بر سر راه فعالیت آنان قرار گرفته و سعی کنند مانع از تحقق اهدافشان در روشنگری مردم شوند و بحثهای مختلف و مناظرههای بسیاری در این زمینه صورت میگیرد.
وی به انتخاب شهید دیالمه به عنوان نماینده مردم مشهد در دور اول مجلس اشاره کرد و افزود: درخشش این جوان تهرانی منجر میشود که علمای شهر مقدس مشهد او را شایسته نمایندگی مردم این شهر در مجلس بدانند و با اکثریت قاطع آرا وارد مجلس میشود و به عنوان جوانترین نماینده دوره اول مجلس، راهی هیئت رئیسه میشود.
گفتوگو با دوستان شهید دیالمه
وی عنوان کرد: این کتاب در دو بخش تدوین شده است؛ در بخش اول گفتوگو با دوستان موردنظر قرار گرفته است. همچنین در بخش دیگر نیز نگاهی به آثار و سخنرانیهای این شهید بزرگوار مورد توجه قرار گرفته و به چاپ رسیده است.
مخدومی با بیان اینکه عبدالحمید دیالمه در خانوادهای اهل علم، درایت و بصیرت پرورش یافته بود، گفت: پدر و مادر وی در شناخت مسائل معنوی و سیاسی خبره بودند و فرزندان را نیز به این شکل بار آورده بودند. دیالمه فرزند اول خانواده بود و پدر نیز بر تربیت اسلامی آن شهید بزرگوار بسیار حساس بوده و همین امر سبب شده بود که دیالمه به سوی مسائل مذهبی گرایش پیدا کند و بینشی عمیق در این حوزه داشته باشد.
نویسنده «جنگ پابرهنه» افزود: حضور در جلسات علمای ربانی همانند آیتالله مکارم شیرازی، تربیت معنوی این شهید بزرگوار را به همراه داشته و باعث قوت بنیان دینی دیالمه شده بود؛ وی همچنین بینش خود را به تمامی دوستانش تعمیم میداد.
گفتنی است، شهید عبدالحمید دیالمه که عضو هیئت رئیسه سنی مجلس اول و رئیس کمیسیون شوراها در مجلس شورای اسلامی، در حادثه خونین بمبگذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسید.
کتاب «حزب دیالمه» امروز 7 تیرماه همزمان با شهادت آن بزرگوار در مشهد رونمایی میشود.