سیدحسین هاشمی، استاندار تهران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به فضای مطلوب نمایشگاه امسال، مطرح کرد: فضای مناسبی برای نمایشگاه بیستودوم به منظور به نمایش گذاشتن دستاوردهای قرآنی انتخاب شده است.
وی درباره تنوع و تکثر فعالیتهای قرآنی در نمایشگاه قرآن گفت: نوع چیدمان غرفهها و حضور انواع نهادها و مراکز قرآنی، دینی و فرهنگی میتواند نقش مؤثری در جذب جوانان داشته باشد.
لزوم تولید محصولات فرهنگی نوین با مضامین قرآنی
هاشمی یکی از مؤثرترین خروجیهای نمایشگاه قرآن را تولید محصولات فرهنگی دانست و افزود: در دنیای نرمافزاری امروز، نیاز است تا محصولات فرهنگی نوین با مضامین قرآنی تولید کرد تا افراد به سمت و سوی قرآن سوق داده شوند.
استاندار تهران درباره کاهش یافتن نمایشگاه امسال به مدت 10 روز اظهار کرد: از آنجایی که نمایشگاه قرآن محل بروز خلاقیتهای قرآنی است، باید سعی شود تا سهم قرآن در زندگیمان بیشتر شود. براین اساس کوتاه شدن تعداد روزهای نمایشگاه، نمیتواند در کیفیت برنامههای قرآنی تأثیر بگذارد.
وی با اشاره به استعدادیابی قرآنی در بیستودومین نمایشگاه قرآن گفت: عامل دستیابی به موفقیتها، پیشرفت در علم و دانش است در این راستا میتوان با استعدادیابی در نمایشگاه قرآن، فضایی را برای توسعه فعالیتهای منسجم و جامع ویژه نسل جوان فراهم کرد.
هاشمی به بخش نابینایان در نمایشگاه قرآن اشاره و تصریح کرد: یکی از متفاوتترین بخشهای نمایشگاه امسال، حضور نابینایان بود. طبیعی است که نابینایان با امکانات آموزشی افراد بینا، نمیتوانند علوم و فنون قرآن را فراگیرند، بنابراین اگر وسایل آموزشی مخصوص نابینایان در نمایشگاه عرضه شود، مفاهیم قرآن به تمامی اقشار جامعه انتقال یافته است. نمایشگاه قرآن فرصتی برای ایجاد فعالیتهای قرآنی متناسب با شرایط نابینایان بهشمار میرود.