حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی محققی، مدیرعامل خبرگزاری رسا در حاشیه برگزاری بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) در خصوص استفاده حوزههای علمیه از ظرفیت تکنولوژی برای انعکاس معارف اسلامی، اظهار کرد: در غرب اولین فنیآوری و تکنولوژی که ایجاد میشود، نخست در مراکز نظامی به امتحان گذاشته میشود و در آنجا ارزیابیهای خود را انجام میدهند.
وی ادامه داد: اینترنت نیز محصول ارتش آمریکا بوده و هنوزهم ژنرال عالی رتبه آمریکایی مسئولیت آن را برعهده دارد. پیشتاز عرصه فناوری ارتباطی نوین، دشمن ما است و ما بعد با این ابزار آشنا شدیم و این زمانی بود که غرب تهاجم خود را به معارف اسلام و مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده بود.
حجتالاسلام محققی تصریح کرد: بنابراین ما در تکنولوژی غربی یک عقبافتادگی داریم و دیر به این قافله پیوستیم. از طرف دیگر وقتی حوزه علمیه ظرفیت این ابزار را درک کرد و حجم شبهات و تهاجم دشمن از طریق این ابزار را متوجه شد، با همه توان خود وارد عرصه شد و کارهای خوبی را انجام داد.
وی توضیح داد: یک قشر و طبقهای از حوزه هستند که سنتیتر هستند و دیر با ابزار نوین ارتباط برقرار میکنند. در این سطح از حوزه جای کار با این قشر هست تا پذیرش این فناوری توسط آنها کمک میکند که معارفی که مخاطبان در اینترنت از آن استفاده میکنند، عمق خوبی یابد و مخاطبان دقیق خود را به حوزه بیافزاید.
مدیرعامل خبرگزاری رسا خاطرنشان کرد: در عرصه چند رسانهای و فضای مجازی، حوزویان حضور خوبی دارند. اگر زیرساختهای حضور هرچه بیشتر طلاب جوان در عرصه فضای مجازی فراهم شود و از طرف نهادها و دستگاههای مسئول رویکرد خوبی به این زمینه شود و به حوزههای علمیه اعتماد کنند و به طلبههای خودجوش و انقلابی میدان دهند و سرمایهگذاری لازم صورت گیرد، قطعا اهد تحولی در این بستر خواهیم بود.