شیرین سعیدی، مدیر حوزه علمیه خواهران نقده در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: عدم تقید افراد در جامعه هم زنان و مردان به مؤلفههای عفاف و حجاب درونی و بیرونی سبب میشود بهتدریج جامعه به سمت اضحملال فرهنگی و تغییر ارزشهای اجتماعی کشیده شود.
وی با اشاره به آسیبهای برگزاری کارشناسی نشده جشنوارههای مد و لباس ایرانی، اضافه کرد: نبود کارشناسیهای فرهنگی ـ اجتماعی در برگزاری جشنوارههای مد و لباس ایرانی سبب شکستن حرمتهای اجتماعی و دینی میشود.
سعیدی افزود: متأسفانه جشنوارههایی که بهنام مد و لباس ایرانی امروزه برگزار میشود، در واقع به فرصتی برای تبلیغ الگوهای غربی تبدیل شده است و این بدون شک از حربههای دشمنان برای ایجاد تزلزل در فرهنگ ایرانی ـ اسلامی است.
وی با بیان اینکه لباسهای ارائه شده در این جشنوارهها هیچ سنخیتی با الگوهای اسلامی ندارد، اضافه کرد: متأسفانه امروز جامعه بهسمتی رفته است که استفاده از الگوهای غربی نوعی ارزش و هنجار محسوب میشود.
این مقام مسئول داشتن نظارت دقیق بر اجرای نمایشگاههای مد و لباس و همچنین آسیبشناسی الگوهای ارائه شده در این نمایشگاهها را از وظایف جدی متولیان این امر دانست.
سعیدی اضافه کرد: اگر متولیان فرهنگی جامعه امروز به فکر اجرای تخصصی و کاربردی برنامهها در حوزه ساماندهی عفاف و حجاب نباشند بعید نیست که چند سال آینده نشانهای از نمادهای عفاف و حجاب در جامعه وجود نداشته باشد.
مدیر حوزه علمیه خواهران نقده عفاف و حجاب را در واقع سپری برای حضور و مشارکت فعالانه زن در عرصههای اجتماعی عنوان کرد و افزود: عظمت وجودی زن بر اساس آیات کلام وحی و دستورات دینی در گروی حفظ حجاب و تقید به عفاف محقق میشود.