حجتالاسلام سیدی، معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه ارومیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: حجاب و عفاف از جمله احکام مترقی است که در تمامی ادیان آسمانی به ضرورت و جایگاه آن تأکید شده و دین مبین اسلام نیز به شکل متعالیتر احکام وجوبی آن را در آیات قرآن کریم متذکر شده است.
وی با بیان اینکه صرف برگزاری برنامههای کلیشهای نمیتواند با تبعات و اثرات منفی بدحجابی در جامعه مقابله کرد، افزود: کارهای اجرایی در این حوزه باید عمومیسازی شود و راهکار آن نیز برخورد فرهنگی و منطقی با موضوع حجاب و عفاف است.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه حجاب و لزوم پایبندی به آن از سوی افراد جامعه باید بهعنوان یک مسئله عمومی در جامعه مطرح شود، به برگزاری نمایشگاههای مد و لباس ایرانی اشاره کرد و گفت: برخی از گردانندگان این نمایشگاهها بهطور عمدی سعی در به انحراف کشاندن موضوع حجاب در جامعه ندارد.
وی گفت: انحرافسازی در موضوع ححاب و عفاف ریشه در بیاطلاعی و عدم آگاهی برگزارکنندگان نمایشگاههای مد و لباس دارد که با رفتارهای ناشیانه و غیرتخصصی به ابزاری برای ترویج و تبلیغ مد و فرهنگ غربی تبدیل میشوند.
وی با انتقاد از استفاده از پرچم کشورمان در طراحی لباسها که هیچ سنخیتی با ارزشهای ملی و اسلامی ندارد، بر قبیحسازی بیحجابی در جامعه تأکید کرد و افزود: برخوردهای روزمره و موقتی طرحهای اجرایی در این حوزه را بیاهمیت کرده و باعث میشود خروجی مناسبی در پی نداشته باشد.
این مدرس حوزوی با اظهار تأسف از وضعیت موجود جامعه در تقلید از فرهنگ غرب در بحث عفاف و حجاب، افزود: امروز جامعه ما از انواع مدلهای جلف و زننده اشباع شده است و دیگر الگویی عملی از مد و لباس ایرانی و اسلامی در بازارهای کمتر مشاهده میشود.
معاون تبلیغ و تهذیب حوزه علمیه ارومیه بیان کرد: کار در حوزه عفاف و حجاب باید عمومی و فرهنگی باشد تا بتواند در گستره جامعه تأثیر مثبتی داشته باشد در غیر این صورت بیشتر جنبه سرگرمکننده برای رفع تکلیف و فرار از انجام مسئولیت دارد.