اصغر عزیزیان، دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) ضمن بیان این مطلب، اظهار کرد: دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل به عنوان اولین دانشگاه تخصصی فناوری کشور و پنجمین دانشگاه دولتی در استان مازندران است که فعالیت اولیهاش را در سال 1388 تحت عنوان دانشگاه مازندران آغاز کرده است.
وی ادامه داد: در سال 1392 با موافقت قطعی شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل ارتقاء یافته است و در 6 رشته کارشناسی دانشجو گرفته است. با اینکه این دانشگاه جدیدالتاسیس است، ولی دارای کانون قرآن و عترت است و فعالیتهای خوبی را در این راستا انجام دادهایم.
عزیزیان خاطرنشان کرد: ما از نظر چارت اداری زیر نظر معاونت فرهنگی دانشگاه هستیم و طبیعتا بودجه لازم برای برگزاری برنامههای دینی و قرآنی را نیز باید از این منبع تامین کنیم. متاسفانه مسائل مادی و بودجه و اعتبارات، بزرگترین مشکلات ما در این مسیر است.
وی توضیح داد: بارها پیش آمده است که دانشجویان طرح و برنامههای خوبی را در موضوعات دینی و قرآنی در شان دانشگاه پیشنهاد دادند، ولی به خاط کمبود اعتبارات این برنامهها جنبه عملیاتی به خود نگرفته است. به عبارت دیگر میتوان گفت که بیشتر دانشگاههای کوچک و تازه تاسیس، از مشکلات اعتبارات در بخشهای فرهنگی رنج میبرند.
دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل گفت: به خاطر کوچکی فضای دانشگاه ما مجبور هستیم برنامههای خود را بیرون دانشگاه اجرا کنیم که این موضوع هزینهبردار است. البته در برخی از موارد که ارتباط محتوایی برنامهها با مساجد و حسینیهها بود، این برنامهها به صورت مشارکتی برگزار شد.
وی در پایان ابراز کرد: به نظر من کانون قرآن و عترت از مهمترین نهادهای تاثیرگذار در دانشگاه است و اگر این کانون بتواند کار خود را به درستی در دانشگاه انجام دهد، تا حد بسیار زیادی فضای مراکز آموزش عالی دینی خواهند شد و لازم این امر حمایت مالی و سختافزاری از این کانونها است.