بهرام شیرینکار، مدیر شعبه شمال غرب اتحادیه مؤسسات قرآنی تهران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با فعالیت مؤسسات قرآنی در نمایشگاه بینالمللی قرآن، گفت: متأسفانه در بخش مؤسسات قرآنی نمایشگاه بینالمللی قرآن، اکثر مؤسسات ارمغان جدیدی برای جذب افراد به سوی غرفهها در راستای آشنایی آنها با فعالیتهای قرآنی ندارند.
وی اظهار کرد: به نظر میرسد مؤسسات قرآنی در زمینه ارائه برنامههای قرآنی ویژه کودکان و نوجوانان در نمایشگاه قرآن بهتر ظاهر شدهاند، به عنوان مثال برگزاری مسابقات قرآن، یکی از اقدامات ارزشمندی است که در این بخش انجام میشود.
مدیر مسئول مؤسسه متقین تهران ضمن ارائه راهکاری برای حضور فعالتر مؤسسات در نمایشگاه قرآن، بیان کرد: برای ارتقای بخش مربوط به مؤسسات قرآنی در نمایشگاه بینالمللی قرآن، مسئولان باید مؤسسات قرآنی فعال را با توجه به روند فعالیتهای پژوهشی شناسایی کنند.
لزوم تجمیع مسائل قرآنی در کنار یکدیگر در نمایشگاه قرآن
وی با بیان این که تعریف جامعی از نمایشگاه قرآن برای بازدیدکنندگان صورت نپذیرفته است، افزود: از جمله نقاط ضعف نمایشگاه بینالمللی قرآن میتوان به نبود امکانات، فضای طولانی و تجمیع نشدن مسائل قرآنی در کنار یکدیگر اشاره کرد.
شیرینکار با اشاره به زمان بازدید از نمایشگاه بینالمللی قرآن، عنوان کرد: زمان بازدید از نمایشگاه بینالمللی قرآن با توجه به بخشهای متعدد که وجود دارد، بسیار کم است و زمان بازدید باید در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در نظر گرفته میشد.
توجه به استعدادیابی قرآنی در مؤسسات
وی اظهار کرد: مؤسسات قرآنی با حضور در نمایشگاه بینالمللی قرآن باید علاوه بر تبلیغ و ترویج فعالیتهای قرآنی خود، با برقراری ارتباط با مجموعههای دیگر و برپایی کارگاهها سعی در استعدادیابی قرآنی کنند.
مدیر شعبه شمال غرب اتحادیه مؤسسات قرآنی تهران تصریح کرد: برای این که مؤسسات قرآنی طی سالهای آینده بتوانند فعالتر در نمایشگاه بینالمللی قرآن حاضر شوند، باید با مدیریت صحیح سازماندهی شوند، برنامههای جدید همراه با امکانات به مراکز ارائه شود، سپس از آنها توقع طرحهای جدید داشت.