کد خبر: 1428743
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۴

پراکندگی دانشکده‌ها در سطح شهر، استقبال دانشجویان از برنامه‌های مذهبی را کاهش می‌دهد

گروه دانشگاه: دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه تربت حیدریه ضمن انتقاد از عدم تجمیع بخش‌های دانشگاهی در کنار هم، عنوان کرد که پراکندگی دانشکده‌ها در سطح شهر عاملی در جهت کاهش استقبال دانشجویان از برنامه‌های مذهبی دانشگاه است.

میثم مهدوی‌پور، دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه تربت حیدریه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) ضمن بیان این مطلب، اظهار کرد: ما چندی است که در این دانشگاه موفق به تاسیس کانون قرآن و عترت دانشگاه تربت حیدریه شدیم. از ابتدا تلاش ما این است که فعالیت‌های دینی و قرآنی را در قالبی متفاوت و جذاب ارائه دهیم.
وی ادامه داد: تجربه نشان داده است که اگر برنامه‌های قرآنی جذاب طراحی شوند، دانشجویان با هر سلیقه‌ای جذب آنها می‌شوند تا بتوانیم این پیام را به آنها منتقل کنیم که قرآن درس زندگی است و پیام آن سنگین و غیرقابل فهم نیست. برای کارآمدی برنامه‌هایی همچون محفل انس با قرآن باید از شیوه سنتی به شیوهای جدیدی روی بیاوریم.
این دانشجوی رشته مهندسی صنایع تصریح کرد: این دانشگاه حدود دو هزار نفر دانشجو دارد، ولی مسئولان نسبت به برنامه‌های دینی کم‌لطفی می‌کنند. برای رونق گرفتن کانون قرآن و عترت باید حمایت‌های مادی و معنوی از دانشجویان انجام شود. این موضوع را باید در نظر گرفت که گاهی خود دانشجویان نیز در برنامه‌های قرآنی مشارکت نمی‌کنند و تمام وظایف بر دوش یک نفر قرار می‌گیرد.
وی بیان کرد: دانشگاه ما دانشگاه گسترده‌ای است و دانشکده‌های آن در سطح شهر پراکنده است. همین عامل باعث شده است که در صورت تجمیع این بخش‌ها، حضور دانشجویان در برنامه‌های دینی پررنگ‌تر باشد. بسیج دانشگاه، کانون دیگری است که کانون قرآن و عترت را در برپایی برنامه‌های دینی و قرآنی یاری می‌کند.
مهدوی‌پور درباره ملاک‌های کانون قرآن و عترت موفق، افزود: به نظر من، هر کانون قرآن و عترت برای خود اهدافی دارد و طبق همان اهداف برنامه‌های خود را طراحی می‌کند. به هرمیزان که با اجرای برنامه‌ها به اهداف مد نظر نزدیک شویم، می‌توانیم بگوییم که عملکرد کانون قرآن و عترت موفقیت‌آمیز است و اهداف هر کانون بر اساس میزان سطح قرآنی دانشگاه‌ می‌تواند متفاوت باشد.
دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه تربت حیدریه گفت: در دانشگاه ما دانشجویان اهل سنت و شیعه در کنار هم مشغول به تحصیل هستند و ما برای نشان‌دادن اینکه شیعیان در ولادت‌های ائمه(ع) شاد هستند، جشن بزرگی را به مناسبت میلاد امام علی(ع) ترتیب دادیم که جمعیت خوبی هم به این جشن آمدند و با این کار به هدف خود رسیدیم.
وی در پایان اظهار کرد: ممکن است دانشگاه دیگری اقتضائات متفاوتی داشته باشد، پس بهترین کانون قرآن و عترت، آن کانونی است که طبق نیازهای دانشگاه برنامه‌ریزی کند و با امکانات موجود میزان تاثیرگذاری برنامه‌ها را بالا ببرد.

captcha