زینب دهقانی، دبیر کانون قرآن و عترت دانشگاه جهرم در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) درباره فعالیتهای این کانون اظهارکرد: دانشگاه جهرم حدود 1400 دانشجو در سه بخش فنی و مهندسی دارد و حدود دو سال است که کانون قرآن و عترت آن با رشد چشمگیری مواجه است.
وی ادامه داد: به خاطر کوچک بودن فضای دانشگاهی، اخیرا مدیریت امور فرهنگی با مدیریت کانون قرآن و عترت دانشگاه ادغام شده است و این مسئله به همافزایی برنامههای دینی و قرآنی در دانشگاه کمک بیشتری کرده است. بزرگترین حامی ما در دانشگاه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه جهرم است.
دهقانی تصریح کرد: ما در این کانون، کلاس تفسیر قرآن را با شیوهای جذاب برگزار کردیم که مخاطب بسیار خوبی داشت و جالب است که بیشترین مخاطبان آن دانشجویان فنی مهندسی بودند. در این کلاسها حجتالاسلام والمسلمین عباسزاده، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم سخنرانی کرد و تفسیر سوره حجرات را بیان کرد.
وی خاطرنشان کرد: این کلاسها به صورت هفتگی برگزار میشد و ارتباط خوب دانشجویان با نهاد، سبب شد که مسئول نهاد قبل از فرارسیدن کلاس مطالب و تصاویر مرتبط خود را با تفسیر به دانشجویان دهد و آنها نیز مطالب را در قالب پاورپوینت طراحی میکردند و همین همکاری دو جانبه و اعمال سلیقههای دانشجویان جذابیت کلاس را بالا برد.
این دانشجوی مهندسی آب عنوان کرد: ما در جهت تامین استاد برای برنامهها مشکل خاصی نداریم و بزرگترین مشکل ما در زمینه بودجه و اعتبار است که با مراجعه به مسئولان از آنها میشنویم که یا بودجه قرآنی به دانشگاه نرسیده است یا اینکه به میزانی نیست که در اختیار دانشجویان قرار گیرد.
وی افزود: از دیگر اقدامات خوب این کانون، انتشار دوهفتهنامه فانوس است. این نشریه به صورت رنگی چاپ میشود و هر شماره از آن به یک موضوع دینی و قرآنی اختصاص مییابد. در شماره قبلی آن موضوع اعجاز علمی قرآن بررسی شد که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
دبیر امور فرهنگی دانشگاه جهرم تصریح کرد: ما برای انتشار این نشریه با مشکل مالی مواجه هستیم. نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بخشی از هزینههای آن را تامین میکند، ولی سهم عمده آن توسط خیران جهرمی و اداره اوقاف و امور خیریه این شهرستان تامین میشود.
وی یادآور شد: ما همایشهایی با عنوان مدیریت از دیدگاه قرآن را در سال گذشته برگزار کردیم که استقبال خوبی از آن شد. مجموع فعالیتهای کانون قرآن و عترت دانشگاه جهرم نشان میدهد که اگر برنامهها به زبان علمی و با رویکرد مطالعات میانرشتهای قرآن کریم صورت گیرد، بیشترین مخاطب را جذب میکند.