به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، محمود مهرمحمدی، امروز، چهارم تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که پیرامون تبیین اهداف و ویژگی های نخستین اردوی ملی معرفتی، فرهنگی ویژه دانشجو معلمان نخبه و فعال دانشگاه فرهنگیان، برگزار شد، برگزاری چنین اردوهای فرهنگی را، بخشی از فعالیتهای راهبردی دانشگاه فرهنگیان، عنوان کرد.
وی افزود: این اردو، تجاربی در حوزه مسؤولیتپذیری جمعی، مشارکت در انجام امور فردی و جمعی، کسب توانمندی در انجام کار گروهی و فرصت یابی برای کسب تجربه است.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به استمرار برگزاری این اردوها با عنوان حیات طیبه در سالهای آینده، در تبیین نقش این دورهها در پیشبرد اهداف دانشگاه، گفت: این اردوها، فرصت مناسبی در اختیار دانشجو معلم قرار میدهد تا ضمن تمرین عملی شایستگیهای معلمی، تجاربی کسب کنند که این تجارب، بسیار بیشتر از کلاس درس و آموزشهای رسمی در نیل به اهداف مورد نظر دانشگاه فرهنگیان مؤثر است.
وی با اشاره به نام گذاری این اردوی ملی به نام حیات طیبه، خاطرنشان کرد: حیات طیبه، شاهبیت مفهوم کلیدی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بوده و در این سند با الهام از آموزههای قرآنی، تمرینی برای رسیدن به مراتب حیات طیبه برای متربیان و متعلمان در همین دنیای مادی پیشبینی شده است.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان، در تبیین نقش این دانشگاه، در تحقق حیات طیبه و تربیت نسل آینده، تأکید کرد: قرار است نظام و تعلیم و تربیت متحول شود و دانشگاه فرهنگیان، مسئولیت تربیت معلم دارد؛ مسئولیتی بسیار بارز و برجسته، زیرا مبادرت به تربیت کسانی میکند که بیشترین نقش در تحقق حیات طیبه را در دانش آموزان دارند.
وی، در ادامه سخنان خود، با تبیین مفهوم تحقق مراتبی از حیات طیبه در دانشگاه فرهنگیان، افزود: دانشگاه فرهنگیان، آموزشمحور نیست، بلکه از طریق آموزش علمی و معرفتی دانشجو معلمانی که در دانشگاه فرهنگیان تحصیل میکنند، میکوشد مجموعه صفات و شایستگیها در آنان محقق شود و این بسیار فراتر از کاری است که در دانشگاههای متعارف دیگر انجام میشود.