کد خبر: 1440587
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵
هاشمی:

عملکرد قوی مافیای دارو در جهان/ دشواری ورود به بازار کشورهای عربی

گروه سلامت: وزیر بهداشت مافیای جهانی دارو را قوی ارزیابی کرد و گفت: امروزه ورود به بازار جهانی به خصوص کشورهای عربی بسیار سخت است، با وجود اینکه فعالان در بخش خصوصی تلاش زیادی در این حوزه داشته‌اند ولی خیلی موفق نبوده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سید‌حسن هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز، دوشنبه 27 مردادماه، در نشست سفرا و روسای نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور با مدیران ارشد این وزارتخانه، با تاکید بر اینکه دولت یازدهم شرایط مناسبی را برای برداشتن گام‌های جدی در حوزه سلامت میسر کرده است، عنوان کرد: باید زمینه‌ها را برای به دست آوردن توفیقات بیشتر در آینده فراهم کرد و در زمینه آموزشی نیز دانشگاه‌های معتبر می‌توانند در برخی از کشورها به ویژه کشورهای همسایه حضور یابند.
هاشمی با بیان اینکه در دوره جدید علاقه‌مند به همکاری هر چه بیشتر با خارج از مرزها در حوزه بهداشت و درمان برای ارتقابخشی توانمندیمان در حوزه رقابت هستیم، ادامه داد: باید در مورد سرمایه گذاری خارجی اطلاع‌رسانی مناسبی صورت بگیرد. 
وزیر بهداشت مافیای جهانی دارو را قوی ارزیابی کرد و افزود: امروزه ورود به بازار جهانی به خصوص کشورهای عربی بسیار سخت است با وجود اینکه فعالان در بخش خصوصی تلاش زیادی در این حوزه داشته‌اند ولی خیلی موفق نبوده‌اند.
وی خواستار راه‌اندازی حوزه‌ای برای پاسخگویی شبانه روزی به مشکلات دانشجویان علوم پزشکی خارج از کشور شد و اظهار امیدواری کرد برپایی چنین نشست‌های با هدف استفاده از توانمندی سفرا و روسای نمایندگی‌های خارج از کشور، گام موثری برای تشویق تولیدکنندگان داخلی جهت گسترش صادرات و ارتقای سلامت مردم باشد.
براساس گزارش ایکنا، داوود دانش جعفری، مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در نشست سفرا و روسای نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور با مدیران ارشد وزارت بهداشت با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت به عنوان برنامه اصلی دولت در بخش بهداشت و درمان، گفت: دولت یازدهم در رویکرد جدید بخش سلامت را به عنوان یک برنامه محوری برای توسعه انتخاب کرد که این امر تاکنون در گذشته سابقه نداشته است.
جعفری با بیان اینکه همزمان با اجرای طرح یاد شده منابع جدیدی به بخش سلامت تزریق شده است، ادامه داد: مهم ترین برنامه دولت در این زمینه کاهش پرداختی از جیب مردم در هزینه‌‌های درمانی بود تا مردم از تمام هزینه‌های درمان در بیمارستان‌های دولتی تنها ده درصد ان را از جیب خود پرداخت کنند.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه میزان پرداختی از جیب مردم برای هزینه‌های درمانی قبل از اجرای طرح تحول سلامت به بالای 60 درصد نیز رسیده بود، گفت: این در حالی است که این رقم در کشورهای توسعه یافته در حدود 6 درصد است.
وی با بیان اینکه پس از اجرای این طرح شاهد افزایش رضایتمندی مردم از بخش سلامت هستیم، ادامه داد: البته مشکلات حوزه سلامت محدود به این مسائل نیست و ما امروزه برای تامین هزینه‌های عمرانی و ساخت بیمارستان‌های جدید و نیز خرید برخی از تجهیزات پزشکی همچون سی تی اسکن و ام آر آی
جعفری بر لزوم تقویت حوزه گردشگری سلامت تاکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های بالای سلامت در ایران و وجود پزشکان حاذق، در سال‌های اخیر شاهد مراجعه بیمارانی از کشورهای همسایه یا دور به ایران هستیم. بخش گردشگری سلامت می‌تواند برنامه‌ای باشد که به صورت سامان یافته می‌توانیم آن را توسعه دهیم تا سرمایه‌گذاران خارجی بتوانند در ایران بیمارستان تاسیس کنند البته با هدف جذب بیماران خارجی.

captcha