محمدرضا مسیبزاده، مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با اشاره به احیای 600 دارالقرآن در سطح مدارس سراسر کشور اظهار کرد: فعالیتهای مدارس قرآن طبق اساسنامه شورای عالی قرآن آموزش و پرورش تصویب شده است به دو بخش برنامهای و فوقبرنامهای تقسیم میشود.
فعالیتهای برنامهای در خود مدارس مثل سایر فعالیتهای ورزش، معارف اسلامی آموزشهای ویژه قرآن را ارائه میدهد و بعد از ظهر نیز فعالیتهای فوقبرنامه قرآن برای همان دانشآموزان انجام میشود.
هیچ فعالیت قرآنی در مدارس تعطیل نمیشود
این مقام مسئول اضافه کرد: فعالیتهای فوقبرنامه مدارس قرآن جهشی برای تربیت استعدادهای برتر قرآنی است و دارالقرآنها فضایی مکمل آموزشهای مدرسه است و با این هدف نیز درصدد راهاندازی و احیای مراکز دارالقرآن در مدارس هستیم.
مسیبزاده با تأکید بر اینکه همه مدارس کشور بهنوعی مدارس قرآن هستند، گفت: برخی از مدارس سبقه قرآنی بیشتری دارند و از این جهت نیز دارالقرآنها اقدامی در جهت تکمیل ظرفیت مدارس قرآن برای رشد و اشاعه آموزش های کلام وحی به نسل امروز است که مورد تأکید جدی وزیر آموزش و پرورش است که نه تنها هیچ فعالیت قرآنی در مدارس تعطیل نمیشود بلکه کیفیتسنجی برنامههای قرآنی نیز در دستور و پیگیری جدی قرار دارد.
مدیرکل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت بالای مسابقات قرآنی برای تقویت مشترکات دینی جهت رسیدن به مولفههای وحدت و همبستگی با توجه به تنوع اقلیت های دینی و مذهبی در کشور، اضافه کرد: رتبهآوری دانش آموزان اهل سنت در مسابقات مفاهیم و حفظ نهجالبلاغه و شرکت گسترده آنها در رشتههای مختلف مسابقات قرآنی بیانگر وجود بارقههای والای اتحاد دینی و ملی اقشار و اقوام مختلف در فعالیتهای قرآنی است.