کد خبر: 1441618
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷
رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس:

کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های قرآنی مستلزم نخبه‌پروری است

گروه فعالیت‌های قرآنی: لاله افتخاری با اشاره به رسالت‌های آموزش و پرورش در ترویج و توسعه فعالیت‌های قرآنی بین دانش‌آموزان گفت: کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های قرآنی بدون شک مستلزم نخبه‌پروری و تربیت نیروهای قرآنی متخصص است که گام اولیه آن باید از مدارس آغاز شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی امروز پنجشنبه، 30 مرداد در مراسم اختتامیه مسابقات قرآن و عترت و نماز دانش‌آموزان دختر سراسر کشور در ارومیه، با تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت امام صادق(ع)  اظهار کرد: رسالت پیامبر گرامی اسلام(ص) چیزی جز ابلاغ و ترویج مفاهیم و مضامین کلام وحی نبوده است و خداوند در آیه 4 سوره نجم می‌فرماید: «اِنْ هُوَ إِلَّا وَحْیٌ یُوحَى؛ این سخن بجز وحیى که وحى می شود نیست».

وی بیان کرد: برای اینکه زندگیمان رنگ و بوی قرآنی بگیرد باید اساس و شاکله برنامه‌ریزی در زندگی را بر اساس مفاهیم و دستورات قرآن تنظیم کنیم چرا که خداوند سعادت و رستگاری دنیوی و اخروی را در سایه چنگ زدن و عمل به قرآن معرفی می‌کند.

افتخاری با اشاره به الگو بودن رفتار و گفتار حضرت زهرا(س) در تمام زمینه‌ها از جمله مسائل خانوادگی، سیاسی و بصیرتی، افزود: اهل‌ بیت(ع) راهی جز مسیری که قرآن و سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) ترسیم کرده است، نمی‌رفتند.

این مقام مسئول برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای تربیت نخبه‌های قرآنی را ضروری دانست و افزود: فعالیت‌های قرآنی نباید محدود به برگزاری مسابقات شود و پس از رتبه‌آوری تعدادی در رشته‌های قرآنی این دانش‌آموزان به حال خود رها شوند.

لاله افتخاری با اشاره به رسالت‌های آموزش و پرورش در ترویج و توسعه فعالیت‌های قرآنی بین دانش‌آموزان گفت: کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های قرآنی بدون شک مستلزم نخبه‌پروری و تربیت نیروهای قرآنی متخصص است که گام اولیه آن باید از مدارس آغاز شود.

افتخاری گفت: گام اولیه نخبه‌پروری و تربیت نیرو‌های قرآنی باید از مدارس آغاز شود و مسابقات نیز ظرفیت مناسب برای شناسایی استعدادهای مستعد و کوشای قرآنی است که بعد از مسابقات باید تقویت شود.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه رسالت فعالان قرآنی در ابتدا شکر عملی به خاطر توفیق یافتن برای درک مفاهیم کلام الهی است و در گام بعدی نیز باید آگاهی‌های خود و اطرافیان خود را با ارتقای دانش و بینش بصیرتی خود از مضامین کلام وحی بالا ببرند.

رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس در پایان با بیان اینکه امروز پادزهر مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن قرآن است، اظهار کرد: این پادزهر را باید قرآنیان فراهم کنند چرا که درمان تمام دردها در مفاهیم قرآن نهفته است.

captcha