رسول بابازاده، کارشناس جامعه شناسی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت تبیین فرهنگ قرآنی در جامعه و تأثیر آن بر کاهش آسیبهای اجتماعی، افزود: استفاده از فرهنگ قرآنی در زندگی اجتماعی به عنوان یکی از ابزارهای تعادل ذهنی، فکری و روحی انسان، از برخی از آسیبها، ناهنجاریها و جرایم جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: در جامعه بعضی پدیدهها در حوزه مسائل اجتماعی و انحرافات اجتماعی محسوب میشوند که عوامل مختلفی مانند فقر فرهنگی و اجتماعی، زمینه نامساعد اجتماعی، انزوا و انحرافات اجتماعی در شکل گیری مشکلات اجتماعی نقش دارند.
بابازاده، اظهار کرد: آموزههای دینی و مذهبی از جمله عوامل کاهش بروز آسیبهای اجتماعی و حل مشکلات در زمینه این آسیبها است که نقش مهمی را در پیشرفت جامعه ایفا میکند.
وی به صنعتی شدن جوامع و دستیابی کشورها به تکلونوژی و توسعه اشاره کرد و افزود: متأسفانه در برخی از کشورهای در حال توسعه شاهد کمرنگ شدن نقش دین و مذهب و فرهنگ متناسب با آن در جامعه هستیم.
بابازاده، با تاکید بر اینکه انس با قرآن کریم و تدبر در آیات آن جامعه را به رنگ و بوی الهی مزین می کند، خاطرنشان کرد: به کارگیری مفاهیم قرآن در زندگی عملی فرد و اجتماع را در برابر آسیبهای روحی و روانی بیمه می کند که این امر نیز مستلزم تحقیق و پژوهش در آیات وحی است.
این مدرس دانشگاه در پایان افزود: با سرمشق و ملاک قرار دادن فرهنگ قرآنی در زندگی روزمره باید راه را برای سعادت دنیوی و اخروی خویش و جامعه فراهم کنیم.