کد خبر: 1451116
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۱

فصلنامه «کتابت قرآن» فراخوان مقاله داد

گروه ادب: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی که قصد دارد فصلنامه «کتابت قرآن» را چاپ و منتشر کند برای دریافت مقالات علمی ـ پژوهشی اعلام فراخوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، این فصلنامه برای نخستین بار در قالب یک نشریه به موضوع «کتابت قرآن» خواهد پرداخت و مدیریت آن از عموم استادان، پژوهشگران و دانشجویان دعوت کرده است تا با ارائه مقالات علمی - پژوهشی خود در محورهای مورد نظر آن را یاری کنند.
بنا بر این خبر، محورهای موضوعی مورد نظر برای دریافت و چاپ مقالات عبارتند از «جمع و تدوین قرآن کریم در زمان حیات پیامبر اکرم (ص)»، «جمع و تدوین قرآن کریم پس از پیامبر اکرم(ص)»، «شرح‌حال‌پژوهی کاتبان وحی»، «جایگاه ویژه امام علی(ع) در نگارش وحی»، «تاریخ تحلیلی نگارش قرآن کریم»، «قواعد رسم المصحف و مسائل زبان‌شناختی و خط‌شناختی مصاحف نخستین»، «تاریخ زبان و خط عربی و بازتاب آن در نگارش قرآن کریم»، «تاریخ مصحف‌نگاری و شرح‌حال‌پژوهی مصحف‌نگاران»، «پژوهش‌های مرتبط با نسخه‌های کهن قرآن کریم»، «نگارش قرآن کریم و پژوهش‌های باستان‌شناختی»، «نگارش قرآن کریم در پژوهش‌های عالمان مسلمان»، «نگارش قرآن کریم در پژوهش‌های غربیان»، «آوانگاری و نگارش مصحف با خطوط غیرعربی»، «جایگاه نگارش در آموزش عمومی قرآن کریم»، «نگارش قرآن کریم و پژوهش‌های زیبایی‌شناختی»، «جایگاه مصحف‌نگاری در تاریخ هنر اسلامی»، «پژوهش‌های مرتبط با ورّاقی، کتاب‌آرایی و صنعت نشر قرآن کریم» و پژوهش‌های مرتبط با قرآن‌های چاپی معاصر.
در فراخوان اعلام شده است که نشریه از مقاله‌های تحقیقی اصیل که اندیشه نو یا پرداختی بدیع داشته باشند، به ویژه از مقاله‌های برگرفته از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی، استقبال می‌کند و از چاپ مقاله‌های مبتنی بر گردآوری یا ترجمه معذور است.
همچنین مقالات ارسالی نباید پیش از این در نشریه‌های داخلی و خارجی چاپ شده باشد و حق چاپ مقاله نیز، پس از پذیرش، برای نشریه محفوظ است و نویسنده مقاله مجاز به چاپ آن در جای دیگر نیست.
برای اطلاع از شیوه‌نامه نگارش مقالات اینجا کلیک کنید!

captcha