ضرغام صادقی، عضو فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، همزمان با ایام هفته دفاع مقدس به دوران شهادت پدرشان اشاره کرد و گفت: بنده پس از اینکه در یکی از عملیاتها اسیر شدم، در مدتزمانی که در زندانهای رژیم بعث حضور داشتم در نامههایی که به خانواده ارسال میکردم این نکته را مورد تأکید قرار میدادم که مبادا اسارت یا شهادت ما در ارادههای افراد برای حضور در جبهه و جنگ خللی ایجاد کند.
وی افزود: پس از مدتی متوجه شدم که پدرم در جبهههای دفاع مقدس حضور یافتند، اما خبری از اینکه در چه منطقهای و در چه حالی هستند، نداشتم؛ در یک مقطعی نیز احساس کردم که مکاتبات ایشان مثل گذشته نیست، اما نمیدانستم چه اتفاقی افتاده است.
صادقی گفت: پس از دوران اسارت وقتی به زادگاه خود برگشتم و اعضای خانواده به جز پدر به استقبالم آمدند که به دلیل تعداد زیاد استقبالکنندگان احساسی نسبت به عدم حضور پدرم نداشتم. بعد از گذشت چند ساعت از حضورم در خانه، حدود ساعت یک نیمهشب بود که یکی از اطرافیان این خبر را به من داد.
منتخب مردم شیراز اظهار کرد: «حاج غیظان صادقی» در فروردین سال 66 در عملیات کربلای 8 به شهادت رسیدند اما نامشان به عنوان مفقودالأثر ثبت شده بود. پس از چندین سال که از بازگشت من میگذشت در یکی از عملیاتهای تحقیق و تفحص پلاک و استخوانهای ایشان در شلمچه پیدا شد.
عضو هیئترئیسه مجلس گفت: مراسم تشییع جنازهای برای این شهید برگزار شد که مراسم پرشکوهی بود و تقریباً تمام افرادی که در این مراسم شرکت کرده بودند به شدت تحت تأثیر قرار گرفته بودند.
صادقی گفت: پیکر ایشان در مقبره یادبودی که برای ایشان تهیه شده بود، به خاک سپرده شده است.