به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، آیتالله حاج شیخ جواد مروی، استاد درس خارج، فقه و اصول حوزه علمیه قم، اول آبانماه در همایش طلایهداران هدایت ویژه مبلغان مشهدی که در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، گفت: اهل بیت(ع) اسوه و الگوی ما هستند، بنابراین ما اگر بتوانیم امام حسین(ع) را در سه زمینه سلوک فردی، سلوک خانوادگی و سلوک اجتماعی به مردم معرفی کنیم تأثیرات بسیاری در جامعه باقی خواهیم گذاشت.
این استاد درس خارج، فقه و اصول حوزه علمیه قم ابراز کرد: تمام نواقصی که در حال حاضر جامعه ما از آن رنج میبرد، در این سه موضوع نهفته است از همین رو رهبر معظم انقلاب به ترویج سبک زندگی اسلامی اشاره دارند.
وی افزود: در سلوک اجتماعی امام حسین(ع) مطالب بسیاری نهفته است که با بیان آنها بسیاری از مشکلات جامعه ما حل میشود، علاوه بر این در سلوک خانوادگی ایشان نیز نحوه ابراز محبت با اعضای خانواده باعث میشود تا خانوادههای ما از گرمی و صمیمیت خوبی برخوردار شوند.
آیتالله مروی با بیان اینکه امام حسین(ع) به گونهای با خانواده خود مهربانی می کردند که حضرت ربابه(س) تا یک سال بر سر مزار امام حسین(ع) خیمه زدندد، ابراز کرد: سلوک فردی امام حسین(ع) و رابطه فردی ایشان با خدا به ویژه در شب عاشورا یکی از موضوعاتی است که باید به مردم بیان شود و در عزاداریهای امام حسین(ع) این موضوعات پررنگ جلوه کند، زیرا در شب عاشورا امام حسین(ع) از دشمنان امان خواستند تا آن شب را در راز و نیاز با معبود به سر برند.
استاد حوزه علمیه قم ابراز کرد: عزاداریهای امام حسین(ع) موجب همبستگیهای اسلامی می شود زیرا حرکت امام حسین(ع) از روز اول تا پایان جنگ در اوج انسانیت قرار داشت و در واقع تبیین اینگونه رفتارها پاسخ محکمی به گروههای تکفیری و داعش است که مسلمانان را افرادی خشونت طلب جلوه میدهد.
وی با بیان اینکه ما باید انسانیت مکتب عاشورا را به دنیا نشان دهیم، گفت: گریه برای امام حسین(ع) از بزرگترین عبادات است، اما هدف غایی نیست بلکه باید سیره حسینی با توجه به چالشهای امروز امت اسلامی به مردم معرفی شود.
آیتالله مروی اظهار کرد: متاسفانه برخی از مردم تصور میکنند که هدف اصلی از مراسم عزاداری گریه کردن برای اباعبدالله الحسین(ع) است و این تفکر نادرست در بین مردم در حال گسترش است بنابراین مبلغان ما باید سیره حسینی را به شکل صحیح به مردم معرفی کنند.