کد خبر: 1464008
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱
نماینده کویت در مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان:

استقبال کویتی‌ها از فعالیت‌های قرآنی چشمگیر نیست/ سبک «مصطفی اسماعیل» را تقلید می‌کنم

گروه بین‌الملل: کویت در زمینه فعالیت‌های قرآنی به نسبت کشورهای همسایه خود مانند عربستان، بحرین و عراق ضعیف‌تر عمل کرده است و همین امر سبب شده که استقبال مردم از برنامه‌هایی چون حفظ و قرائت قرآن چشمگیر نباشد.

پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم دانشجویان مسلمان به همت سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور، دی‌ماه سال جاری در سالن اجتماعات برج میلاد تهران برگزار می‌شود و قرار است، نمایندگانی از ۵۰ کشور جهان در این مسابقات حضور داشته باشند.
«حسین عبدالحسین»، نماینده کویت در رشته قرائت پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم دانشجویان مسلمان است.
وی اکنون دانشجوی پزشکی در دانشگاه «رویال ایرلند» است و هم‌اکنون در ایرلند به‌سر می‌برد.
حسین عبدالحسین متولد سال 1992 میلادی است و اکنون 22 سال سن دارد. وی در سن 8 سالگی حفظ قرآن را شروع کرد واکنون حافظ کل قرآن کریم است.
این قاری کویتی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی ایران (ایکنا) با اشاره به مسیر قرآنی که تاکنون طی کرده است، گفت: در دو رشته حفظ و قرائت قرآن دارای اجازه‌نامه هستم.
وی افزود: این اجازه‌نامه‌ها را از مؤسسه قرآنی در کویت که در آن آموزش حفظ و قرائت قرآن کریم دیده‌ام و از سوی رئیس مؤسسه یعنی «حمید أشکنانی» دریافت کرده‌ام.
به گفته وی، اشکنانی مسلط به قرائت‌های دهگانه قرآن کریم است و از 30 سال پیش به آموزش قرآن در کویت می‌پردازد. وی به عنوان مرجعی معتبر برای اعطای اجازه‌نامه ومدرک قرآنی در کویت شناخته شده است.
حسین عبدالحسین در بخش دیگری از این گفت‌وگو به مشاهیر قرائتی که از آنان تأثیر گرفته است، اشاره کرد و گفت: به قرائت‌های بسیاری از قاریان معروف علامند هستم، اما بیشتر قرائت‌های «محمد صدیق المنشاوی»، «مصطفی اسماعیل» و«مشاری العفاسی» را پیگیری و تقلید می‌کنم.


وی به سابقه حضور خود در مسابقات ملی قرآن کریم در کویت اشاره کرد و گفت: 8 سال پیش در مسابقات ملی قرآن کویت در رشته حفظ پنج جزء قرآن رتبه نخست را کسب کردم و در این مسابقه از سوی امیر کویت تجلیل شده و جایزه‌ای دریافت کردم.
این قاری جوان کویتی که در تعدادی از رقابت‌های قرآنی کویت نیز شرکت داشته است، افزود: تاکنون در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم حضور نداشته‌ام و شرکت در مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان در تهران نخستین تجربه من در زمینه مشارکت در رقابت‌های بین‌المللی است.
وی درباره سطح فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و مراکز آکادمیک کویت گفت: کویت در مقایسه با کشورهای همسایه خود مانند عربستان، بحرین و عراق ضعیف‌تر عمل کرده است و همین امر سبب شده که استقبال مردم از فعالیت‌های قرآنی چشمگیر نباشد.
به گفته حسین عبدالحسین، قاریان معدودی در کویت وجود دارند که تعداد آن‌ها به 25 نفر می‌رسد و این افراد در بیشتر مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، نماینده کویت هستند.
این متسابق کویتی تأکید کرد: مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه کویت سالانه در رشته‌های مختلف حفظ و قرائت برگزار و شامل همه گروه‌های سنی است که در سطح وسیع و گسترده‌ای برگزار می‌شود.

حسین عبدالحسین همچنین درباره تصمیم خود برای ادامه فعالیت‌های قرآنی پس از فراغت از تحصیل گفت: اکنون در حال تحصیل در رشته پزشکی در ایرلند هستم و در کنار تحصیل به فعالیت‌های قرآنی نیز می‌پردازم.
وی افزود: روزهای پنجشنبه‌ هرهفته نیز با شماری از دوستان خود در حسینیه‌‌ای که در ایرلند تأسیس کرده‌ایم، گرد هم می‌آییم و در کنار قرائت دعای کمیل، قرآن را نیز تلاوت و محفوظات خود را مرور می‌کنیم.
این قاری کویتی تصریح کرد: اکنون در برخی مراسم‌های مذهبی به عنوان قاری مشارکت دارم و در فعالیت‌های قرآنی که در ایرلند و کویت برگزار می‌شود، حاضر می‌شوم.

حسین عبدالحسین در پایان گفت: تصمیم دارم در آینده و پس از فراغت از تحصیل، علاوه بر فعالیت درشغل پزشکی، برنامه‌های قرآنی خود ادامه دهم، همچنان که اکنون در کنار تحصیل، در زمینه قرآن نیز فعالیت می‌کنم.

captcha