شیرزاد اصغریراد، کارشناس ارتباطات در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللیقرآنی(ایکنا) از آذربایجان غربی، در رابطه با تأثیر شبکههای اجتماعی و ارتباطات مجازی بر فرهنگ جامعه و خانوادهها گفت: نسل جوان با توجه به طبیعت روحی و حس کنجکاوی که دارند علاقهمند هستند تا با افرادی در بیرون از محیط و محدوده زندگی خود آشنا شوند ولی در این بین شاید توجهی به تفاوت و بعضاً تضادهای فرهنگی موجود در بین خود و فرد مورد نظر نکنند.
اصغریراد با تأکید بر این نکته که نمیتوان نسل جوان را از داشتن حس کنجکاوی نسبت به موقعیتهای جدید منع کرد، افزود: باید با روشهای مناسب تأثیرات منفی این تعاملات اجتماعی که بهصورت مجازی شکل میگیرند را به نسل جوان گوشزد کرد.
وی افزود: جوانان ما متوجه باشند که ممکن است معیارهایی که برای مخاطب او در شبکههای اجتماعی از لحاظ فرهنگی ارزش محسوب شود، ولی همان ارزش مورد نظر در جامعه و فرهنگ ما یک ضد ارزش محسوب شود.
کارشناس ارتباطات اجتماعی در پایان اظهار کرد: بیشتر تعاملاتی که از طریق شبکههای اجتماعی حاصل میشوند مطابق با فرهنگ دینی ما مسلمانان نیستند و آثار مخرب اینگونه ارتباطات را میتوان امروزه در جدایی جوانان از آموزههای دینی مشاهده کرد.