به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری دولتی عربستان(واس)، عثمان طه درباره سمینار بینالمللی «چاپ قرآن؛ واقعیتها و چشماندازها» که ۵ تا ۷ آذرماه در مدینه منوره برگزار میشود، گفت: این سمینار فرصت مهمی برای خوشنویسان و خطاطان قرآن کریم است که به تبادل تجربیات و مهارتهای خود در این حوزه بپردازند.
وی در ادامه، مهمترین ویژگیهای چاپ و نشر قرآن کریم را تبیین کرد و گفت: تبادل تجربه در هر علم و زمینهای فواید بسیاری دارد به این شرط که در آن اخلاص و خوشبینی و دوری از نگاه منفی وجود داشته باشد.
این خوشنویس معروف قرآن کریم و عضو مجمع چاپ قرآن «ملک فهد» در مدینه منوره، به عناصر لازم برای خوشنویسی قرآن کریم اشاره کرد و گفت: خط زیبا، دقت نظر بالا و اهتمام به کیفیت خروجی کار از مهمترین عناصری هستند که در خوشنویسی قرآن باید مورد توجه قرار بگیرند.
عثمان طه اظهار داشت: خط خوش استعدادی الهی است که به برخی از انسانها عطا میشود و فنآوریهای نوینی که در خوشنویسی مورد استفاده قرار میگیرند، چیزی بیش از کمکرسان به استعدادهای الهی نیستند و انسان، اصل اساسی علم و هنر است.
سمینار بینالمللی «چاپ قرآن؛ واقعیتها و چشماندازها»، 5 تا 7 آذرماه امسال با همکاری مجمع چاپ و نشر قرآن «ملک فهد» عربستان در مدینه برگزار میشود.
این سمینار با حضور نمایندگان مؤسسهها و نهادهای دولتی و غیردولتی فعال در حوزه قرآن از بخشهای مختلف جهان برگزار و طی آن پژوهشهای مختلفی با محوریت چاپ قرآن ارائه میشود.