کد خبر: 2160973
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۳

امام جمعه يزد معرفی شد

گروه سياسی و اجتماعی: رئيس شورای سياستگذای ائمه جمعه استان يزد گفت: آيت‌الله «محمدرضا ناصری» به عنوان امام جمعه جديد يزد از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی منصوب شدند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)شعبه يزد به نقل از روابط عمومی شورای سياستگذاری ائمه جمعه استان يزد، حجت الاسلام والمسلمين «رضا خانی» بيان كرد : نمازجمعه هفتم مرداد به امامت ايشان اقامه می‌شو‌ .
وی با اشاره به اينكه مراسم استقبال از امام جمعه جديد يزد با حضور جمعی از مسئولان كشوری، استان و مردم مومن يزد از چهار راه شهدا و قبل از اقامه نماز انجام می‌شود، خاطرنشان كرد: آيت‌الله ناصری و همراهان در آرامگاه سومين شهيد محراب و امام جمعه فقيد يزد هم حضور خواهند يافت و با آرمان‌های شهيدان والامقام تجديد بيعت خواهند كرد.
رئيس شورای سياستگذاری ائمه جمعه يزد تصريح كرد: حضور گسترده مردم در آيين عبادی سياسی نمازجمعه مشتی بر دهان منافقان و ولايتمداری آنها را نشان می‌دهد.
خانی گفت: همه مقدمات اسقبال از نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه يزد فراهم شده است.
گفتنی است؛ آيت‌الله ناصری در اواخر سال 1323 در يزد به دنيا آمد؛ در همان اوايل طفوليت يعنی دو سالگی مادرش را كه دختر مرحوم آيت‌الله العظمی حاج شيخ غلامرضا يزدی از علما و اوتاد زمان خود بود، از دست داد.
پدرش برای تسلی اين غم، جلای وطن كرده و به تهران می‌رود. پس از طی دوره ابتدايی، پدرش كه خود روحانی زاده بوده، وی را به مدرسه‌ای در مسجد آقای مجتهدی می‌فرستد تا طلبگی بخواند. به اقتضای شغل پدر در اوقات فراغت و تعطيلی‌ها به بنايی و كارهای ساختمانی می‌پرداخت. پس از چندی به واسطه پيشرفت سريعی كه در مقدمات داشت، همزمان با تحصيل به تدريس هم می‌پرداخت.
در سال 41 و 42 پس از مرحوم آيت‌الله بروجردی و تثبيت مرجعيت حضرت امام خمينی(ره) و مسئله انجمنهای ايالتی و ولايتی وارد صحنه انقلاب شد و نخستين اعلاميه‌های آن زمان را همراه دوستانش به در و ديوار تهران می‌چسباند. در اكثر مسائل مربوط به انقلاب حضور يافته و حتی در شب حمله عمال ستمشاهی به فيضيه در منزل حضرت امام (ره) حضور داشت. پس از دستگيری امام(ره) جلسات را محرمانه برگزار و در همان جلسات به همراه ديگر انقلابيون جمعيت مؤتلفه را پايه گذاری كردند. پس از قتل حسنعلی منصور مخفيانه به عراق گريخت.
در سال 49 كه مسئله جشن‌های 2500 ساله پيش آمد، مسئوليت توزيع 40هزار اعلاميه امام (ره) در بين حجاج بيت‌الله الحرام را آيت‌الله ناصری برعهده می‌گيرند.
وی پس از گذراندن اعلاميه‌ها از مرز سه كشور عراق، كويت و عربستان سعودی، آنان را با موفقيت در بين حجاج توزيع می‌كند اما به دليل حضور 6هزار ساواكی در بين حجاح، در صحرای منا دستگير می‌شود و به پليس سعودی تحويل داده شده و دو سال و اندی را در زندان‌های عربستان سپری می‌كند به نحوی كه همه گمان می‌كردند، وی را به شهادت رسانده‌اند و حضرت امام (ره) نيز در يكی از سخنرانيهايشان به اين مسئله اشاره كردند.
آيت‌الله ناصری كه پس از انقلاب نيز از نزديكان امام (ره) به شمار می‌آمد، نمی‌خواست از ايشان جدا شود اما مراد از مريد خود چيز ديگر می‌خواهند.
وی در اين باره می‌گويد: «در تهران ديگر نمی‌خواستم از حضرت امام (ره) جدا شوم. مرحوم شهيد صدوقی مرا به يزد دعوت كردند و به امام(ره) هم اصرار كردند و مرا به آنجا فرستادند، اما بعد احمدآقا گفتند كه امام (ره) نظرشان اين است كه به چهارمحال و بختياری بروی. به دستور و حكم امام رفتم به اين استان.»
captcha