کد خبر: 2708728
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۲
ایمانی‌خوشخو:

نظم حاکم بر مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان بر اجرای درست ۳ مجری افزود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مجری انگلیسی زبان پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان اظهار کرد: حضور سه مجری به زبان‌های فارسی، عربی و انگلیسی در این دوره از مسابقات بازخورد بسیار خوبی بین متسابقان داشت که علت آن نیز نظم مسابقات بود.

محمدکاظم ایمانی‌خوشخو، مجری انگلیسی زبان پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره این مسابقات که از 11 تا 14 دی‌ماه در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، اظهار کرد: این مسابقات از بُعد بین‌المللی و دانشجویی از اهمیت بالایی برخوردار بود که با دقت و نظم بالایی برگزار شد تا آبروی نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی حفظ شود که این اتفاق هم به خوبی رخ داد.

نظم مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان از افتتاحیه تا اختتامیه مشهود بود
وی افزود: از افتتاحیه مسابقات و بدو ورود میهمانان به این مسابقات تا اختتامیه شاهد ساماندهی و نظم خاصی بودیم که با پی‌گیری‌ دست‌اندرکاران و برگزارکنندگان این دوره از مسابقات اتفاق افتاد. آن چیزی که مربوط به کار ما در پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان بود، نظم سالن بود تا برای اجرا مشکلی نداشته باشیم و شاهد بودیم که در سالن مسابقات، همواره نظم خاصی برقرار بود و شرکت‌کنندگان در یک فضای آرام و سازمان‌یافته با هم رقابت می‌کردند.
سردبیر اتاق خبر شبکه انگلیسی‌زبان پرس‌ تی وی ادامه داد: شروع و پایان تمامی برنامه‌ها در این مسابقات رأس ساعت اعلام شده بود و حتی یک مورد هم نداشتیم که نام کسی در فهرست برنامه آن روز باشد اما آن شخص شرکت نکند و اجرای برنامه نداشته باشد. همه برنامه‌ها به طور منظم برگزار شد و این احساس رضایت را در میهمانان مسابقات به خوبی می‌شد، دید.


وی یادآور شد: زمانی که در سالن برگزاری مسابقات بودم طی گفت‌وگویی که با شرکت‌کنندگان داشتم آنها از نحوه برگزاری مسابقات و نظمی که بر این دوره از مسابقات حاکم بود همواره تشکر می‌کردند و احساس رضایت خود را از اینکه جمهوری اسلامی ایران چنین مسابقاتی با نظم بالا برگزار کرده، اعلام می‌کردند.
ایمانی‌خوشخو در این بخش از سخنان خود با اشاره به اجرای این مسابقات برای نخستین‌بار توسط سه مجری و به سه زبان زنده دنیا، گفت: امروز در دنیایی زندگی می‌کنیم که همه چیز آن رو به جهانی شدن پیش می‌رود و زمانی که مسابقه‌ای در سطح مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان برگزار می‌شود، نمی‌توان فقط از یک مجری آن هم به زبان استفاده کرد.

ایده استفاده از 3 مجری بسیار خوب بود
وی ادامه داد: اگر حضور مجریان عربی و انگلیسی در این مسابقات فقط محدود به افتتاحیه و اختتامیه می‌شد و برنامه سایر روزها توسط مجری فارسی اجرا می‌شد اتفاق جالبی نبود و زیبنده این مسابقات نبود. این ایده برای نخستین‌بار در پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان، عملیاتی شد که برای مسابقات از سه مجری فارسی، عربی و انگلیسی استفاده شود که ایده بسیار خوبی بود و به نوعی احترام قائل شدن به شرکت‌کنندگانی بود که از کشورهای دیگر آمده بودند.
ایمانی‌خوشخو که هم‌اکنون در مقطع کارشناسی ارشد رشته مطالعات اروپا دانشگاه علامه در حال تحصیل است اظهار کرد: در زمان اجرای برنامه‌ها، ضمن اینکه متسابقانی که تلاوت داشتند معرفی می‌کردند، در بین تلاوت‌ها نیز قوانین مسابقات را شرح می‌دادیم و همچنین آیات و روایاتی را به سه زبان برای متسابقان بیان می‌کردیم که این امر، احترام گذاشتن به حضور ملیت‌های مختلف بود؛ با این کار نه تنها شرکت‌کنندگان مسابقات احساس بسیار خوبی داشتند بلکه وجهه بین‌المللی مسابقات نیز برجسته شد.
وی در ادامه گفت: قبل از شروع مسابقات، سه مجری با هم جلسه‌ای داشتیم تا بتوانیم با توجه به کمبود وقت و تعداد زیاد شرکت‌کنندگان اجرای خوبی داشته باشیم و در زمان دو تا سه دقیقه بین تلاوت‌ها بتوانیم اطلاعات مختصر و مفیدی به شرکت‌کنندگان بدهیم؛ به این دلیل که این مسابقات از نظم بسیار بالایی برخوردار بود و همه چیز درست برنامه‌ریزی شده بود، نمی‌توانستیم با پرحرفی و گفتن مطالب زیاد و بیهوده وقت متسابقان را بگیریم بلکه باید در کمترین زمان بهترین اطلاعات را به آنها می‌دادیم.

مجریان، اجرای مستقلی داشتند
مجری انگلیسی پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان عنوان کرد: بنده در طول برگزاری مسابقات سعی نمی‌کردم صحبت‌های مجری فارسی را ترجمه کنم بلکه در مدت زمان کوتاهی که در اختیار داشتم، سعی می‌کردم اطلاعاتی که در اختیارم بود به زبان انگلیسی بازگو کنم، ضمن اینکه قوانین خاصی از مسابقات را در آن زمان کوتاه بیان می‌کردم که بسیار مفید بود.
وی در ادامه افزود: به عنوان مثال در یکی از روزها زمانی که برنامه تمام شد یکی از شرکت‌کنندگان نزد بنده آمد و گفت قوانینی که شما به زبان انگلیسی بیان می‌کردید خیلی مفید بود و من قبل از اینکه برای تلاوت آماده شوم، نمی‌دانستم، نباید قرآن شخصی‌ام را با خود ببرم و باید از قرآنی که در صحن پیش‌بینی شده است استفاده کنم اما صحبت‌های شما موجب شد تا از این موضوع اطلاع پیدا کنم.
ایمانی‌خوشخو یادآور شد: وحدت لباس مجریان در این مسابقات نیز اقدام بسیار جالبی بود و شکل خاصی به مسابقات داده بود و زمانی که با شرکت‌کنندگان به گپ و گفت می‌پرداختیم آنها از این روند شکل گرفته در مسابقات بسیار راضی بودند. امیدوارم روندی که در مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان وجود داشت در سایر مسابقات قرآن کشورمان نیز دنبال شود.

captcha