به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، همایش بینالمللی فضای مجازی پاک، پیش از ظهر امروز با حضور متخصصان و فعالان فضای مجازی در وزارت کشور برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابیفرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به این موضوع که قلم و قرائت قرآن در تعلیم و تربیت انسان، نقش محوری و تعیین شده دارد، اظهار کرد: اگر این مقوله وجود نداشت، قطعا انسان در جایگاه انسانی خود قرار نداشت و میتوان از این استفاده کرد که قلم اختصاص به انسان دارد و دانش توسط قلم به وجود میآید و انتقال مییابد.
وی افزود: انسان به مقام انسانی نمیرسد مگر آنکه در سایه استفاده بایسته از قلم و انتقال دانش به واسطه آن باشد.اگر قلم نبود، انسان بسیاری از علوم انسانی را فرا نمیگرفت و همین قلم و دانش میتواند اساس طغیان باشد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هر فرصت استثنایی یک تهدید استثنایی نیز است، بیان کرد: فضای مجازی نمره محصول دانش و نفس انسان است و قطعا اگر دانش و علم نبود، فضای مجازی هم وجود نداشت. اگر نفس انسانی نبود، تهدید و فرصت فضای مجازی هم نبود. فضای مجازی برای انسان تبدیل به فرصت و تهدید استثنایی شده است و هنر، آن است که صاحبان دانش و فناوری بستری را فراهم میکنند که از آن به صورت شایسته بهرهمند شوند.
حجتالاسلام ابوترابی اظهار کرد: فضای مجازی به عنوان یک قدرت، تهدید است و آنچه که در نظام از این قدرت استفاده میشود، در راستای آرمانهای متعالی انسانی است. همه دستاوردهایی که نظام در عمر مبارک خود دارد، محصول گرهخوردن قدرت با مبانی ارزشهای اخلاقی است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مقام معظم رهبری بر فضای مجازی تأکید ویژهای دارند و برای آن سرمایهگذاری ویژهای کردهاند تا این فضا را تبدیل به فرصت بزرگ همچون توسعه علمی، اخلاقی، رفتاری و جهش بزرگی کند.
وی افزود: از ظرفیت فضای مجازی باید برای تربیت انسانی استفاده کرد چرا که تربیت انسانی راهی برای رسیدن به تقواست و همین تقوا انسان را به رشد و حرکت وا میدارد.
حجتالاسلام ابوترابی اظهار کرد: باید از کارهای موازیکاری در حوزه فضای مجازی دوری کنیم که کارهای موازی یکی از آسیبهای ساختاری و مدیریتی نظام جمهوری اسلامی است. نهادها نباید به یکدیگر به عنوان رقیب نگاه کنند بلکه در کنار هم حرکت کنند.