به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، جلسه هماندیشی و تجلیل از فعالان رسانهای در عرصه قرآن روز گذشته، 26 اسفندماه با حضور مهدی قرهشیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن و خبرنگاران و فعالان رسانهای در عرصه قرآن در سالن جلسات این سازمان برگزار شد.
مهدی قرهشیخلو در این جلسه هماندیشی با تأکید بر نقش رسانهها در جهت توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی در جامعه گفت: باید بتوانیم سهم قرآن را در رسانه بالا ببریم.
وی افزود: متأسفانه توجهی که نسبت به انعکاس اخبار قرآنی در رسانهها وجود دارد به میزان توجهی نیست که به دیگر حوزههای سیاسی، اجتماعی و... دیده میشود؛ یک خبر سیاسی، ورزشی و اجتماعی بارها از تمامی بخشهای خبری رسانه ملی و حتی در خبرگزاریها و روزنامهها انعکاس داده میشود و این در حالی است که انعکاس اخبار مهم قرآنی به هیچ عنوان در اولویت قرار نمیگیرد.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم با بیان اینکه تبلیغات تأثیر بسزایی در گرایش مردم به موضوع و فرهنگ خاص دارد، گفت: هر چه فضاسازی در حوزه قرآنی بیشتر ایجاد شود مردم نیز گرایش بیشتری نسبت به این فعالیتها پیدا میکنند.
وی با اشاره به لزوم امانتداری در حوزه اطلاعرسانی عنوان کرد: علاوه بر اینکه در انعکاس اخبار و رویدادها باید امانتداری وجود داشته باشد مسئولان نیز برای ارائه گزارش عملکرد خود باید علاوه بر رعایت اخلاق، تمامی جوانب را در نظر بگیرند؛ به این معنی که به بیان توفیقات و نقاط مثبت اکتفا نکرده و نقاط ضعف و کاستیهای خود را نیز در کنار نقاط قوت و توفیقات بیان کنند.
قرهشیخلو با عنوان این مطلب که برای پیشرفت در عرصههای قرآنی باید متناسب با امکانات و ظرفیتهای موجود پیش برویم، گفت: باید واقعیت جامعه را متناسب با امکانات بسنجیم تا به جامعه آرمانی که در آن توانایی خواندن و فهم آیات الهی را دارند، برسیم که البته هنوز تا رسیدن به این نقطه، فاصله زیادی داریم.
وی با بیان اینکه سازمان دارالقرآن الکریم نیز در سال 93 نقاط ضعف و قوتی داشته است، گفت: ظرفیت سازمان دارالقرآن الکریم متعلق به نظام جمهوری اسلامی است و سازمان دارالقرآن الکریم را باید به عنوان یک سرمایه ملی نگاه کنیم و بتوانیم از ظرفیت و توان آن بهترین بهرهبرداری را داشته باشیم.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در پایان ابراز امیدواری کرد تا سازمان دارالقرآن در سال 94 بتواند با بهرهگیری از نظرات فعالان قرآنی، خدمات بهتری را به جامعه ارائه کرده و از ظرفیت و توان خود حداکثر بهرهبرداری را داشته باشد.