کد خبر: 3007492
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵
هاشمی در گفت‌و‌گو با ایکنا:

توجه به آموزه‌های قرآنی در طب منجر به توسعه نظام سلامت می‌شود

گروه‌سلامت: وزیر بهداشت اعتقاد دارد، توجه به اموزه‌های قرآنی در طب منجر به تبرک و توسعه نظام سلامت و در پی آن توسعه کشور می‌شود.

حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بر لزوم توسعه قرآن‌‌پژوهی در نظام سلامت تأکید و عنوان کرد: در قرآن کریم و دستورات نبی مکرم اسلام(ص) و ائمه بزرگوار(ع) آموزه‌های بسیار متعددی در حوزه سلامت وجود دارند که ما از آن‌ها غافل هستیم اگر این موارد در زندگی ما ساری و جاری باشند، حتما شرایط کشور از نظر سلامت توسعه پیدا می‌کند.
وی افزود: توجه به قرآن‌پژوهی و طب به نظام سلامت برکت می‌بخشد، این امید می‌رود با تشکیل کمیسیون‌های ویژه توسعه قرآن‌پژوهی این مهم صورت گیرد و حضور آن را در زندگی مردم حس کنیم.
تأثیر خروجی بحث‌های قرآن‌پژوهی و طب بر زندگی روزمره
وزیر بهداشت همچنین ابراز امیدواری کرد که خروجی این کمیسیون‌ها و پژوهش‌های قرآن‌پژوهی ملموس بوده و تنها منجر به تولید اسناد راکد نشود.
وی ادامه داد: امیدواریم دستاورد بحث‌های قرآن‌پژوهی و طب نه در انبوه سند و کتاب در گنجه‌ها بلکه در رفتار مردم و زندگی ایرانیان اثر داشته باشد و بتواند آموزه‌های دین را در زندگی؛ آداب تغذیه، پوشش، اخلاق و رفتارمان دخالت داد امروز از این بابت در رنج بوده و درگیر مشکلات و بیماری‌های زیادی هستیم.
توجه به آموزه‌های قرآنی نگاه حکیمانه را بر عرصه سلامت باز می‌گرداند
هاشمی در پاسخ به این سؤال که آیا برنامه‌ای در وزارت بهداشت برای بازگرداندن نگرش و اخلاق حکیمانه در طب وجود دارد، اذعان کرد: هنوز برنامه مدونی در این راستا تدوین نشده است، با توجه به قرآن و توسعه قرآن‌پژوهی قطعا این نگاه تقویت شده و خود به خود به عرصه سلامت برمی‌گردد.
وی با اشاره به الگوبرداری اخلاقی جامعه از مدیران ارشد نظام اظهار کرد: اخلاق متأثر از بخش‌های مختلف است که نخست از حاکمان شروع می‌شود، شخص من که وزیر هستم، اخلاق و رفتارم در کل این مجموعه اثربخش خواهد بود؛ لذا رفتار مدیران ارشد نظام و سایر مسئولین در حوزه اخلاق اثرگذار است. طبعا وقتی جامعه از نظر اخلاقی سالم باشد، رفتار جامعه پزشکی هم که مانند ظروف مرتبطه به هم وصل است، سالم خواهد بود.
هاشمی خاطرنشان کرد: امید می‌رود به وسیله قرآن و احکام نورانی آن بتوان اخلاق را در این حوزه اجرا کرد که قطعا خروجی آن باعث خواهد شد تا کسانی که در حوزه سلامت کار می‌کنند؛ رفتار و اخلاقشان قرآنی شود.

captcha