محمدرضا مسیبزاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به تشریح وضعیت سند جامع تقویت و توسعه نماز در مراکز آموزشی پرداخت و عنوان کرد: این سند پس از تصویب در شورای عالی آموزش و پرورش توسط رئیس جمهور ابلاغ شد.
وی این سند را طرحی کم نظیر دانست و گفت: به موجب این سند فعالیتهای مختلف اقامه نماز از جمله وقت نماز در برنامهها دیده و مصوب شده، به نحوی که زمان نماز جماعت در تمام مدارس در نظر گرفته شده است اما شرکت در آن برای دانشآموزان اجباری نیست.
مسیبزاده ادامه داد: در راستای جلسات برگزار شده، مصوب شد تا هر یک از نهادها و دستگاههای زیر مجموعه آموزش و پرورش یکی از مدیران ارشد خود را به عنوان نماینده اجرایی کردن سند معرفی کنند، تا اجرایی شدن سند را در فعالیتهای خود در مدرسه نهادینه کنند.
وی به آموزشهایی که برای ائمه جماعات مدارس طی سالهای گذشته در نظر گرفته و اجرایی میشد، اشاره و عنوان کرد: طی سال 93 سه دوره آموزشی برای 20 هزار روحانی و 35 هزار فرهنگی که امر اقامه نماز را بر عهده داشتند، برگزار شد.
مسیبزاده با اشاره به اینکه آموزش و پرورش به عنوان دستگاه برتر فعالیتهای مرتبط با نماز طی سال گذشته شناخته شد، اظهار کرد: طرح مبین، طی سال 94 با محوریت یاوران نماز در مدارس اجرایی میشود.
مدیر کل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با تأکید ر اینکه اجرای برنامههای سند توسعه و تقویت فرهنگ نماز در مدارس رصد میشود، تصریح کرد: جمعآوری فرمهای ارزیابی و اعزام گروههای بازرسی در دستور کار ما قرار دارد و بهطور جدی دنبال میشود.