حسین نوشآبادی، سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به فعالیت شبکههای اجتماعی داعش همچون خلیفهبوک اظهار کرد: شبکههای اجتماعی همچون خلیفهبوک برای بدنام کردن اسلام و مخدوش جلوه دادن چهره واقعی دین مبین با پشتوانه مالی برخی دولتهای استکباری راهاندازی شده است.
وی ادامه داد: فلسفه شکلگیری گروهکهای داعش در منطقه با هدفهای استعماری و با هدف و اغراض سیاسی برای بدنام کردن چهره تابناک اسلام و مقابله با موج بیداری اسلامی و خیزش کشورهای اسلامی است و آنها تلاش میکنند تا از ظرفیتهای رسانه و قابلیتهای شبکههای اجتماعی استفاده کنند و به اهدافشان دست یابند.
ضرورت برنامهریزی مناسب در شبکههای اجتماعی
سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: وظیفه ما در برابر چنین شبکههای اجتماعی فعال شدن در عرصههای مجازی است. یعنی در شبکههای اجتماعی به نفع خودمان تولید محتوا کنیم و با برنامهریزیهای مناسب پاسخ آنها را دهیم.
وی بیان کرد: ما در برابر شبکه اجتماعی خلیفه بوک میتوانیم موضع سلبی و ایجابی داشته باشیم. در موضع سلبی میتوانیم پاسخ مناسبی به شبهافکنی و رفتار خشونتآمیز و تبلیغ وارونه اسلام توسط شبکهها را داشته باشیم و در موضع ایجابی میتوانیم با راهاندازی شبکههای مجازی فعال و مناسب، خوراک فکری مناسبی را تولید کنیم.
نوشآبادی اظهار کرد: امروزه نقش رسانه و شبکههای اجتماعی نقش ویژهای است و ما باید از همه امکانات بهره بگیریم. شبکههای اجتماعی به عنوان یک فرصت تلقی میشوند که از این فرصت باید بهرهمند شویم و پاسخگوی رفتارهای تخریبآمیز مخالفینی باشیم که به نام اسلام تبلیغ می کنند.
معرفی چهره رحمانیت اسلام در شبکههای اجتماعی
وی بیان کرد: ما باید چهره منطقی و رحمانی اسلام را از طریق شبکههای اجتماعی مطرح کنیم و به نوعی به این اتهام پاسخ منطقی دهیم.
نوشآبادی اظهار کرد: اگر تا کنون به جای فیلترینگ به دنبال راهاندازی شبکههای اجتماعی بودیم، امروزه این عقب ماندگی را نداشتیم. عقبماندگی امروز ما در شبکههای اجتماعی به دلیل برخورد سلبی است.
وی ادامه داد: ما باید برخورد ایجابی داشته باشیم و تنها هنرمان این است که با توجه به این شرایط از این فرصت استفاده کنیم. شبکههای اجتماعی توسط بیگانگان تهدیدی برای ماست و ما باید از این ظرفیت جمهوری اسلامی در شبکههای اجتماعی برای معرفی اسلام ناب محمدی بهرهمند شویم.