کد خبر: 3173530
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳
در نشست شورای عالی قرآن تاکید شد:

همدلی و هماهنگی شهرداری تهران و وزارت ارشاد برای برپایی باشکوه نمایشگاه قرآن

گروه جامعه: نخستین نشست شورای عالی قرآن در سال ۹۴ به ریاست معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به منظور همدلی، هماهنگی و یکپارچگی بین شهرداری تهران و وزارت ارشاد برای برپایی هر چه بهتر نمایشگاه بین المللی قرآن کریم سال جاری، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، نخستین نشست شورای عالی قرآن در سال ۹۴ با حضور حجت الاسلام والمسلمین کوششی دبیر شورای عالی قرآن شهرداری تهران، حجت الاسلام والمسلمین حشمتی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برزین ضرغامی مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین صادق زاده رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران و دیگر اعضای این شورا در سالن کنفرانس معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد.

آماده سازی فضای فاخر برای برگزاری گسترده نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

حجت الاسلام امرودی از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای قرآنی جهان اسلام یاد کرد و افزود: تلاش می کنیم تا زمان برگزاری نمایشگاه امسال علاوه بر فضای باغ موزه دفاع مقدس و باغ کتاب، 100 هزار متربع فضای فاخر و در شان نمایشگاه قرآن را  نیز آماده کنیم تا شهروندان به صورت ویژه از فضای معنوی و آموزشی قرآنی در ماه مبارک رمضان بهره‌مند شوند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با همکاری مشترک شهرداری تهران و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برپا شد و امسال با توجه به شعار همدلی و همزبانی بناداریم با توسعه و گسترش سطح این همکاری‌ها، نمایشگاه قرآن را به صورت باشکوه برگزار کنیم.

لزوم برگزاری کیفی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در سال جاری

در این نشست برزین ضرغامی در خصوص برنامه‌های وزارت ارشاد برای نمایشگاه قرآن امسال توضیحاتی ارائه داد. همچنین سردار خضرایی، مدیرعامل باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت به ارائه بایدها و نبایدهای محتوایی نمایشگاه قرآنی امسال را عنوان کرد.

مدیرعامل باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت، ضمن آسیب‌شناسی و برشمردن نقاط قوت و ضعف نمایشگاه سال گذشته، بر لزوم توجه به نیازهای کودکان و نوجوانان، آموزش‌های لازم به غرفه‌داران، انتقال مفید پیام‌های اخلاقی و آموزنده قرآنی به مردم و تلاش برای برگزاری کیفی‌تر نمایشگاه امسال تاکید کرد.

برپایی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در قالب 3 پردیس بزرگ در اراضی عباس آباد

عبادالله رمضانی، مدیر کل فرهنگی شهرداری تهران نیز به تشریح پلان کلی باغ موزه دفاع مقدس به عنوان محل برگزاری نمایشگاه پرداخت و گفت: امسال نمایشگاه بین المللی قرآن کریم را در سه بخش به صورت پردیس فروش و کارگاهی، پردیس برنامه‌های میدانی فرهنگی و پردیس های نمایشگاهی پیش بینی کرده‌ایم که علاوه برآن نمایشگاه‌های قرآنی همزمان با  ماه مبارک رمضان در 30 نقطه تهران نیز برپا می شود.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی شهرداری تهران به مدت 110 روز در فصل تابستان برای شهروندان تهرانی اجرا می‌شود که 32 روز آن به فصل نیایش و برنامه ماه مبارک رمضان اختصاص دارد.

در ادامه، اعضای شورای عالی قرآنی در خصوص مباحث محتوایی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در سال جاری و برگزاری نمایشگاه‌های قرآن در مناطق 22 گانه تهران به بحث و تبادل نظر پرداختند و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.

تشکیل کمیته مشترک شهرداری و وزارت ارشاد برای بررسی محتوای قرآنی نمایشگاه
بر اساس نظر اعضای این شورا نمایشگاه بین المللی قرآن کریم تا پایان ماه مبارک رمضان پذیرای قرآن دوستان، کودکان و نوجوانان و عموم شهروندان است. همچنین قرار شد با تشکیل کمیته مشترک بین شهرداری تهران و وزارت ارشاد محتوای قرآن بررسی شود.

در این شورا، بر لزوم ایجاد سالن های ویژه در نمایشگاه امسال با عنوان قرآن و فعالیت های دیجیتالی، قرآن و محصولات مکتوب، قرآن و هنر، قرآن و دانستنی ها و داستان های قرآنی، ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، سبک های جدید در خصوص مفاهیم، قرائت و تجوید قرآن کریم، بازی های مختلف برای کودکان و نوجوانان با مفاهیم قرآنی، اجرای برنامه های ویژه با حضور اقشار مختلف دانش آموزی، دانشجویی، طلاب، اقلیت های دینی و ... تاکید شد.

بر این اساس قرار شد علاوه بر نشست‌های کمیته های فرعی تشکیل شده، جلسات این شورا تا زمان برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم جهت هماهنگی و پکپارچگی مدیریتی بین دو نهاد شهرداری تهران و وزارت ارشاد  به صورت مستمر ادامه یابد.

captcha