کد خبر: 3224303
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰
مسیب‌زاده:

نگاه آموزش و پرورش کیفی‌سازی فعالیت‌های قرآنی است/ رفع مشکلات دارالقرآن‌ها

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در مراسم تجلیل از برگزیدگان مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی شهر تهران اظهار کرد: برای سال تحصیلی آینده تلاش داریم مشکلات دارالقرآن‌های آموزش و پرورش را رفع کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مراسم تجلیل از برگزیدگان سی و سومین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی شهر تهران و سیزدهمین دوره مسابقات قرآن فرهنگیان شهر تهران، بعد از ظهر امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه با حضور محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، تقی ابوطالبی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش شهر تهران، مجید حسینی‌فر، مدیر قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش شهر تهران، مریم اجاقی، رئیس آموزش و پرورش منطقه 14 و رؤسای دیگر مناطق آموزش و پرورش شهر تهران در تالار فرهنگ برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، مریم اجاقی، رئیس آموزش و پرورش منطقه 14 شهر تهران به بیان مطالبی پیرامون اهمیت فعالیت‌های قرآنی بین دانش‌آموزان و شرکت در مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی پرداخت و گفت: برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی شور و نشاط قرآنی خاصی در مدارس و مناطق شهر تهران ایجاد کرد.
وی افزود: با توجه به اینکه مرحله استانی مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی شهر تهران در منطقه 14 آموزش و پرورش برگزار شد، بنده از نزدیک شاهد این شور و نشاط قرآنی بودم. ایجاد این شور و نشاط قرآنی در حین برگزاری مسابقات قرآن دانش‌آموزی به دلیل محوریت بودن قرآن و اهل بیت(ع) است.
براساس این گزارش، تقی ابوطالبی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش شهر تهران دیگر سخنران این مراسم بود که در بخشی از سخنان خود گفت: قرآن نور و منبع هدایت است و رجوع به قرآن، فضا را در شب تاریک، روشن می‌کند. اینکه فقط قرآن خواندن را بدانیم و دانش قرآنی داشته باشیم کافی نیست، بلکه باید تدبر و تأمل در قرآن داشته باشیم و البته مقدمه تدبر در قرآن، همان قرائت قرآن است.

مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی نماد همدلی و همزبانی است
در این بخش از مراسم، محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش به بیان مطالبی پرداخت و گفت: هیچ فعالیتی همانند قرآن، عترت و نماز در نظام جمهوری اسلامی ایران متبلور همدلی و همزبانی نیست.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات قرآن دانش‌آموزی از مرحله منطقه‌ای تا کشوری، خطاب به دانش‌آموزان برگزیده استان تهران عنوان کرد: شما دانش‌آموزان که رتبه‌های برتر مسابقات قرآن شهر تهران را به دست آورده‌اید، نخبگانی هستید که در این آسمان درخشیدید.
مسیب‌زاده با تأکید بر اهمیت شکرگزاری برای نعمت‌هایی که خداوند به انسان داده است، اظهار کرد: شکر نعمت به کسی که این نعمت را داده است چیزی اضافه نمی‌کند، اما موجب بازافزایی نعمت می‌شود.
وی با بیان اینکه ما سه وظیفه برای شکرگزاری داریم، عنوان کرد: اولین نکته اینکه باید بخشنده نعمت را بشناسیم، دومین نکته اینکه باید حق شکر را به خوبی به جای آوریم و قدردان نعمت‌هایی که به ما داده شده است، باشیم و سومین نکته اینکه نعمتی که خدا به ما داده است به درستی استفاده کنیم.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: بهترین زکات علم شما دانش‌آموزان، نشر آن است و باید در مدارس و مناطق خودتان سفیر باشید و به عنوان معلم قرآن و عترت فعالیت کنید و به آموزش قرآن برای همکلاسی‌ها و دوستان خود بپردازید.

وی در این بخش از سخنان خود به مرحله کشوری سی و سومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی اشاره کرد و گفت: مسابقات آوایی که شامل قرائت، حفظ، اذان و مداحی است در استان خراسان رضوی، به میزبانی مشهد مقدس برگزار می‌شود و مسابقات پژوهشی شامل صحیفه سجادیه، نهج‌البلاغه، انشای نماز و تفسیر نیز در استان فارس به میزبانی شهر شیراز برگزار خواهد شد.
مسیب‌زاده افزود: مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی همچنان که تاکنون 33 دوره برگزار شده است، از این پس نیز استمرار خواهد داشت و قصد کم کردن و حذف کردن هیچ مسابقه‌ای را در آموزش و پرورش نداریم. در آموزش و پرورش هیچ مشکلی برای اجرای برنامه‌های قرآنی نداریم و نگاه‌ها به فعالیت‌های قرآنی در این وزارتخانه نگاه کیفی‌بخشی است.

تمرکز بر مدرسه‌ای شدن مسابقات قرآن، عترت و نماز
وی با تأکید بر مدرسه‌ای شدن مسابقات قرآن، گفت: از سال تحصیلی آینده تلاش داریم به جای اینکه تمرکز خود را بر روی مراحل استانی و کشوری این مسابقات بگذاریم بیشتر تمرکز خود را بر روی مسابقات مدرسه‌ای بگذاریم و تأکید داریم که ردپای اصلی ما باید در مدرسه رقم بخورد.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به واگذاری مسئولیت کمیسیون آموزش عمومی قرآن به وزارت آموزش و پرورش افزود: وزیر آموزش و پرورش مسئول کمیسیون آموزش عمومی قرآن کشور است و بر این اساس، هر آنچه که یک شهروند ایران اسلامی ما باید در زمینه قرآن بداند به عهده وزارت آموزش و پرورش واگذار شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با عنوان این مطلب که سه وظیفه اصلی برعهده وزارت آموزش و پرورش گذاشته شده است، ادامه داد: از جمله برنامه‌های زیرساختی ما احیا و راه‌اندازی مراکز دارالقرآن بود که اوایل سال تحصیلی جاری این کار آغاز شد و برای سال تحصیلی آینده با رفع مشکلات، فعالیت این دارالقرآن‌ها را پیگیری می‌کنیم.
مسیب‌زاده افزود: حفظ آیات الهی از دیگر برنامه‌های پیش‌ روی آموزش و پرورش در حوزه قرآن است که در سال تحصیلی آینده بحث حفظ موضوعی و حفظ ترتیبی آیات قرآن را دنبال می‌کنیم. آموزش نیروی انسانی و مربی قرآن از دیگر برنامه‌های پیش‌ روی ما در وزارت آموزش و پرورش است.
در پایان این مراسم پس از پخش کلیپی از نحوه برگزاری مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان شهر تهران، از برگزیدگان این مسابقات با حضور مسئولان حاضر در مراسم تجلیل شد.

محمد رضا آرانی
|
-
|
۱۳۹۴/۰۲/۰۸ - ۲۰:۲۶
0
0
بسیار مراسم خوبی بود فقط اون کلیپی که نمایش دادین رو از کجا میشه پیدا کرد؟
captcha