مهدی دغاغله، یکی از داوران نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور، در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، در مورد سطح این مسابقات، گفت: تلاشهایی که در اینجا مشاهده شد قابل تقدیر است و سعی شده است تا مسابقات به بهترین نحو ممکن برگزار شود.
وی با بیان اینکه سطح قرآنی دانشجویان و فعالان قرآنی دانشگاهها هیچ ربطی به دانشگاهها ندارد، افزود: فعالیتهایی که دانشجویان در زمینه قرآن انجام میدهند حاصل زحماتی است که از کودکی متحمل آن شدهاند و بنابراین اگر به سطح مطلوبی از فعالیتها دست یافته و دست یابند، حاصل عملکرد خودشان در خارج از فضای دانشگاه است.
این قاری بینالمللی کشورمان تصریح کرد: دانشگاه تنها کاری که میتواند انجام دهد این است که چنین مسابقاتی را برگزار کند و با برگزاری رقابتهای قرآنی تا حدودی به ساماندهی فعالیتهای دانشجویان فعال قرآنی بپردازد.
دغاغله با بیان اینکه انجام فعالیت های قرآنی برای دانشجویان باید بسیار بیشتر از اینها باشد، اظهار کرد: به اعتقاد من دانشگاه ها در این زمینه ضعیف عمل کردهاند و نیاز به فعالیت هایی به مراتب بالاتر از این دارند.
این داور نوزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور تصریح کرد: مسئولان دستاندرکار برگزاری مسابقات باید ستاد و کمیته ای ثابت را تشکیل دهند و همان ستاد کار برگزاری مسابقات در دانشگاه ها را بر عهده بگیرد، همین کمیته با برگزاری چند دوره به تیمی پرتجربه و کاردان تبدیل خواهد شد و همین باعث می شود تا سطح برگزاری مسابقات به بلاترین حد ممکن برسد.
وی یادآور شد: به عنوان مثال در سالی که مسابقات سراسری پیام نور در خوزستان برگزار شد، شاهد یکی از بهترین ادوار برگزاری مسابقات قرآن در سطح دانشگاه ها بودیم؛ چرا که افرادی که کار برگزاری مسابقات را بر عهده گرفته بودند، افرادی کاربلد و برگزار کننده مسابقه بودند.
این قاری بینالمللی کشورمان در ادامه در مورد سطح رقابت ها در این دوره گفت: نباید انتظار بسیار زیادی از مسابقات در این سطح داشت؛ چرا که در سطوح بسیار بالا نیز شاهد شرکتکنندههای سطح پائین نیز هستیم.
دغاغله در پایان خاطرنشان کرد: در رشته قرائت حضور دو قاری ممتاز کشوری تا حدودی باعث رقابت فشرده در این سطح شده بود. امیدوارم در نهایت فعایتهای قرآنی دانشگاهها به سطح بسیار بالایی برسد.