کد خبر: 3303874
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲
روزهای پایانی نمایشگاه کتاب/

خاطرات آیت‌الله ری‌شهری پرفروش شد/ «محض اطلاع» حداد عادل به چاپ دوم رسید

گروه ادب: با گذشت ۱۰ روز از بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران، مخاطبان استقبال خوبی از تعدادی از کتاب‌ها نشان دادند و سبب پرفروش شدن آنها شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در حالی دهمین روز خود را سپری می‌کند که روز گذشته، پنجشنبه 24 اردیبهشت‌ماه شلوغ‌ترین روز خود را ثبت کرد و مخاطبان بسیاری از گروه‌های گوناگون از نمایشگاه بازدید کردند.

طی این روزها مسئولان آمارهایی از میزان فروش و استقبال مردم ارائه می‌کنند که نشان می‌دهد میزان فروش در این دوره از نمایشگاه افزایش داشته است و امروز نیز که روز تعطیل است، پیش‌بینی می‌شود میزان خرید و بازدید مخاطبان افزایش یابد.

عصر روز گذشته، نیکنام حسین‌پور، مدیر کمیته خدمات رفاهی از شکسته شدن رکورد فروش نمایشگاه بیست و هفتم خبر داد و گفت: فروش کتاب تا پایان روز نهم نمایشگاه امسال (23 اردیبهشت‌ماه)، از 11 روز فروش کتاب در نمایشگاه بیست و هفتم پیشی گرفت و رکورد فروش آن نمایشگاه شکسته شد. همچنین دیروز بیش از 900 هزار تراکنش توسط دستگاه‌های کارتخوان و عابر بانک‌های موجود در نمایشگاه کتاب صورت گرفت.

وی با بیان اینکه تاکنون شعب بانک صادرات بیش از 200 هزار بن‌کارت الکترونیکی خرید کتاب را به متقاضیان تحویل داده‌اند، عنوان کرد: با توجه به اینکه بانک‌ها جمعه و شنبه(25 و 26 اردیبهشت‌ماه) تعطیل هستند و نمایشگاه کتاب تهران نیز در روز شنبه به پایان می‌رسد، 5 شعبه از بانک صادرات اطراف مصلی در این روزها کشیک هستند و تنها افرادی که شعبه منتخب‌شان یکی از این بانک‌هاست، می‌توانند بن‌کارت‌های خود را تحویل بگیرند، در غیر این‌صورت کسانی که بن‌کارت‌های خود را دریافت نکنند دیگر نمی‌توانند از آنها در این دوره از نمایشگاه کتاب بهره ببرند.

وی یادآور شد: همچنین از دانشجویان و طلابی که موفق به دریافت بن‌کارت‌های خود نشده‌اند، پس از نمایشگاه شماره حساب بانکی دریافت می‌کنیم تا وجه پرداختی آنها را بازگردانیم.

علاوه بر این موضوع، پرفروش‌های نمایشگاه کتاب نیز اهمیت ویژه‌ای دارد و حتی برخی از کتاب‌ها نظیر کتاب «خاطره‌ها» از راه نرسیده، رکورد فروش را زد و تمام شد و برخی کتاب‌ها نیز با عناوین و یا موضوعات خود مخاطبان را به سوی خود جلب کردند. در ادامه این گزارش، پرمخاطب‌ترین کتاب‌ها در نمایشگاه بیست و هشتم معرفی می‌شود:

خاطرات آیت‌الله ری‌شهری/ پیش‌فروش چاپ اول تمام شد

پنجمین جلد از خاطرات آیت‌الله محمدی ری‌شهری که در برگیرنده دو دهه سرپرستی حج وی است، در  بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه شده است. پیش‎فروش این کتاب با برپایی نمایشگاه آغاز شد و همه نسخه‌های چاپ نخست آن به اتمام رسیده است.

این کتاب در برگیرنده ابعاد گوناگون برگزاری مراسم حج در زمان سرپرستی آیت‌الله ری‌شهری از سال 1370 تا 1388 است، حاوی نکات بسیار حساس، جالب و خواندنی برای علاقه‌مندان است. پیش از این 4 جلد از خاطرات وی که شامل حوادث مهم و سرنوشت ساز دوران جمهوری اسلامی از کودتای پایگاه نوژه، توطئه قطب‌زاده، سلب صلاحیت مرجعیت از آقای شریعتمداری، تأسیس وزارت اطلاعات، مقابله با شبکه‌های جاسوسی و تروریستی و تأسیس دادگاه ویژه روحانیت، ماجراهای برکناری آقای منتظری از قائم مقامی و ... است، چاپ شده است.

«مفاتیح‌الحیات» همچنان مورد اقبال مخاطبان

«مفاتیح‌الحیات» زیر نظر آیت‌الله جوادی‌آملی با همکاری جمعی از اساتید حوزه و توسط انتشارات اسراء به چاپ رسیده است، در نیمه‌های نمایشگاه کتاب با فروش هزار نسخه از آن، چاپ 188 از این اثر به نمایشگاه آمد و در حال حاضر نیز همچنان مورد اقبال مخاطبان است.

این اثر، اواخر سال گذشته با ویراستی جدید ارائه شد و در مجموع شامل 5 بخش است و با قیمت 175 هزار ریال در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌‍‌شود.

«انسان ۲۵۰ ساله» همچنان پرفروش

کتاب «انسان 250 ساله» از سوی انتشارات صهبا منتشر شده است. این اثر طی دو سال گذشته پرفروش‌ترین کتاب این ناشر بوده و در این دور از نمایشگاه نیز همچنان این آمار را به خود اختصاص داده است.

این کتاب دربردارنده بیانات و تأکیدات مقام معظم رهبری درباره سیره سیاسی ائمه اطهار(ع) است و اخیراً به زبان‌های عربی، انگلیسی و فرانسه نیز ترجمه شده است.

«محض اطلاع» حداد عادل به چاپ دوم رسید

کتاب «محض اطلاع» نوشته غلامعلی حدادعادل که تحلیل محتوای جلد هفتم یادداشت‌های اسدالله علم است، اواخر سال گذشته منتشر شده و با استقبال مخاطبان در نمایشگاه کتاب تهران به چاپ دوم رسید. این کتاب وقایع اول اردیبهشت 1346 تا 21 بهمن 1347 را شامل می‌شود و از سوی انتشارات فراوا(فرهنگ ایران و اسلام) منتشر شده است.  

علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب می‌توانند به شبستان مصلی، راهروی 15 غرفه 36 مراجعه کنند.

«فلسفه تاریخ شیعی» پرمخاطب کتاب فردا

کتاب «فلسفه تاریخ شیعی» از سوی انتشارات کتاب فردا منتشر شده و حجت‌الاسلام یحیی عبدالهی آن را به نگارش درآورده است. در این کتاب دیدگاه‌های اندیشمندان و عالمان شیعی همچون مرحوم علامه سیدمحمدحسین طباطبایی(ره) و مرحوم سیدمنیرالدین حسینی(ره) به صورت تفصیلی بیان شده و مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفته است.

همچنین دیدگاه‌های برخی اندیمشندان شیعی همچون احمد فردید، علی شریعتی، شهید سیدمحمدباقر صدر، شهید مرتضی مطهری، محمدتقی جعفری، جعفر سبحانی و سیدمهدی میرباقری درباره فلسفه تاریخ بیان شده است.

زندگی داستانی «دیالمه»

این کتاب درباره زندگی داستانی شهید عبد‌الحمید دیالمه است که از سوی دفتر نشر معارف روانه بازار نشر شده است. قلم روان و شیوای این کتاب، داستان آن را بیش از پیش جذاب کرده است.

در این اثر سعی شده ابعاد بیشتری از شخصیت و اقداماتی که انجام داده معرفی شود؛ چرا که مردم مشهد نیز که دیالمه یکی از سران انقلابشان بود، شناختشان از وی کم است و می‌توان گفت به یک نقاشی‌ روی دیوار دانشکده پزشکی سابق با این زیرنویس؛ شهید عبد‌الحمید دیالمه، نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی محدود می‌شود.

ناشر آثار مرحوم مجتبی تهرانی پرفروش شد

انتشارات مصابیح الهدی که ناشر آثار مرحوم حاج‌آقا مجتبی تهرانی است، کتاب‌های تربیتی به این دوره از نمایشگاه آورده که مخاطبان زیادی را به خود جلب کرده است از جمله این کتاب‌ها می‌توان «تأدیب نفس»، «مبانی تربیت» و «تربیت فرزند» را نام برد که جزء عناوین تازه این انتشارات است.

پنج منزل از مجموعه «منازل سلوک عاشورایی» نیز با ویرایشی جدید در نمایشگاه عرضه شده است. این پنج منزل شامل «تعاون و همیاری»، «هجرت و مجاهدت»، «دین و دینداری»، «امر به معروف و نهی از منکر» و «استقامت و پایداری» است.

غرفه این انتشارات در شبستان اصلی در راهروی 7 غرفه 2 قرار دارد و کتاب‌های این ناشر با تخفیف 20 درصدی ارائه می‌شود.

captcha