کد خبر: 3304223
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۸
رضیعی بیان کرد:

نداشتن استراتژی در تلاوت مهم‌ترین ضعف قاریان در روز اول/ دو اجرای خوب

گروه فعالیت‌های قرآنی:‌ ناظر هیئت داوران سی‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن ایران در مورد تحلیل تلاوت‌های اولین روز این مسابقات به مطلوب نبودن سطح تلاوت قاریان اشاره کرد و گفت‌: نداشتن استراتژی، مهم‌ترین ضعف قاریان در روز اول بود.

قاسم رضیعی،‌ ناظر هیئت داوران سی و دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن ایران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،‌ در مورد تلاوت‌های اولین روز این مسابقات که شب گذشته، 26 اردیبهشت در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد،‌ گفت: متأسفانه در این روز اول، شاهد تلاوت‌های بسیار سطح بالایی نبودیم.

دو اجرای خوب در روز اول مسابقات
وی با بیان اینکه باید به انتظار نشست و تلاوت‌های روزهای آینده را دید، افزود: در اولین روز مسابقات، شرکت‌کننده رشته حفظ کل از کشور نیجر و نیز نماینده کشور پاکستان در رشته قرائت اجراهای بسیار بهتری از سایر شرکت کنندگان داشتند.
این قاری بین‌المللی کشورمان در ادامه در مورد بیشترین ضعف قراء، تصریح کرد: ضعف قاریان بیشتر از این ناشی می‌شد که استراتژی خاصی برای تلاوت نداشتند و این نشان دهنده این است که آموزش ندیده‌اند،‌ اگر آموزش ببینند بهتر می‌توانند تلاوت داشته باشند.

حضور در مسابقات تنها ضعف‌ها را نشان خواهد داد
رضیعی در پاسخ به این سؤال که حضور در مسابقات قرآن می‌تواند این ضعف‌ها را برطرف کند یا خیر، اظهار کرد: حضور در مسابقات، تنها باعث می‌شود تا با ضعف‌ها آشنا شوند ولی نمی‌تواند راه را به آنها نشان دهد، حضور صرف در مسابقات فقط می‌تواند به اینها نشان دهد که در تلاوت شان ضعفی وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: حضور در مسابقات، تنها به این افراد نشان خواهد داد که نقصی موجود است،‌ اینکه این ضعف‌ها چگونه برطرف شود قطعاً نیاز به آموزش‌های بیشتر و همت خود شرکت کنندگان دارد.

شرکت‌کنندگان از تجربیات اساتید راهنما استفاده کنند
وی با اشاره به اینکه در این دوره از مسابقات اساتید راهنما برای شرکت کنندگان در نظر گرفته شده است، بیان کرد: هر قاری و حافظ قرآن بعد از اجرای برنامه خود نزد اساتید راهنما خواهند رفت و با ضعف‌ها و قوت‌های خود آشنا خواهند شد و نسخه نیز برای برطرف شدن ضعف آنها پیچیده می‌شود.
رضیعی با بیان اینکه به اعتقاد من این نیز کافی نیست، گفت: همین که شرکت کنندگان بدانند در تلاوت دارای ضعف هستند یک گام به جلو است و گام اساسی نیز حرکت به سوی برطرف کردن ضعف‌ها است. حالا این گام را از طرق گوناگون می‌توانند بردارند.
رضیعی در پایان اذعان کرد: یکی از این راه‌ها استفاده از فضای مجازی و اینترنت است،‌ در فضای مجازی پایگاه‌هایی وجود دارد که فن تلاوت قرآن کریم را آموزش می‌دهد که می توانند از این سایت ها بیشترین استفاده‌ها را ببرند.

captcha