به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، سیدعبدالرضا تولیت، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کاشان در دیدار با اعضای شورای بررسی متون نمایشی کاشان، گفت: مفاهیم و قصههای قرآنی میتواند در قالب هنر نمایش و تئاتر برای نسل جوان هم جذاب و هم هدایتگر باشد.
وی افزود: قرآن زبان فطرت است و قصههای قرآنی هیچگاه رنگ کهنگی و خستگی به خود نمیگیرد و برای همه اعصار و قرون قابل عرضه است.
کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی کاشان تصریح کرد: یکی از شاخصههای قصههای قرآن، فراگیر و جهان شمول بودن آن است به گونهای که از مفاهیم آن تمام افراد جامعه میتوانند بهرهمند شوند.
تولیت، به برخی فیلمهای دهه اخیر همچون یوسف پیامبر و مریم مقدس اشاره کرد و افزود: اینگونه فیلمها و نمایشها همواره با استقبال بیشائبه مردم روبهرو میشود.
محسن خسروی، مسئول انجمن نمایش و رئیس شورای بررسی متون نمایشی کاشان بر تولید نمایشهای فاخر در زمینه قصص قرآنی و سؤالات بیستگانه سبک زندگی که از سوی مقام معظم رهبری طرح شده تأکید کرد و گفت: با توجه به افزایش چشمگیر شبکههای اجتماعی، ضرورت پرداختن به آسیبهای اجتماعی بیش از گذشته احساس میشود.
احمد صابر، استاد پیشکسوت نمایش و تئاتر کاشان نیز در این دیدار با تأکید بر تولید نمایشهای همسو با معراف قرآن و اهل بیت(ع)، اظهار کرد: دستگاههای اجرایی شهرستان میتوانند با سفارش برنامههای مبتلا به و مورد نیاز جامعه، هنرمندان را در این راستا ترغیب کرده و دغدغه مشترکی بین مسئولان و هنرمندان در تولید اینگونه آثار را ایجاد کرد.
روحالله باقری