کد خبر: 3314020
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۸

فعالیت‌های قرآنی ایران و اندونزی گسترش می‌یابد

شعب خارجی: رایزن فرهنگی ایران در اندونزی به‌منظور بررسی روند توسعه همکاری‌های قرآنی با اندونزی با رئیس نهاد توسعه تلاوت قرآن سوماترای جنوبی این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حجت‌الله ابراهیمیان، رایزن فرهنگی ایران در اندونزی، به منظور بررسی روند توسعه همکاری‌های قرآنی با استاد فضلان، رئیس نهاد توسعه تلاوت قرآن سوماترای جنوبی این کشور، دیدار و گفت‌وگو کرد.
هدف از این دیدار، انجام فعالیت‌های قرآنی مشترک در منطقه سوماترای جنوبی اندونزی، اعلام شد.
استاد فضلان، رئیس نهاد توسعه تلاوت قرآن و از داوران بین‌المللی قرآن کریم اندونزی در این دیدار گفت: از سال 2003 تاکنون به عنوان داور بین‌المللی قرآن مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه، 5 بار به ایران سفر کرده‌ام. مهم‌ترین نقش این حضور در ایران این بود که پس از بازگشت به کشورم، ارتباط بین ایران و اندونزی با محوریت قرآن کریم را گسترش دادیم و سعی کردیم در این زمینه سهم عمده‌ای داشته باشیم.
وی ادامه داد: همکاری‌های بسیار خوبی با رایزنی فرهنگی ایران در اندونزی می‌توان در زمینه مسائل قرآنی انجام داد. آمادگی داریم که کارگاه‌های جدید قرآنی را که توسط ایران دنبال می‌شود، در کشورمان دایر کنیم.
رئیس نهاد توسعه تلاوت قرآن سوماترای جنوبی اندونزی در ادامه سخنان خود گفت: علاوه بر این‌که داور قرآنی هستم، به عنوان معاون جمعیت قاریان و حافظان اندونزی هم فعالیت دارم و از سوی دیگر، عضو اتحادیه قاریان و حافظان قرآن کریم این کشور هستم. با همکاری هم می‌توانیم این کارگاه‌ها را در آنجا نیز برگزار کنیم.
استاد فضلان ادامه داد: در چند شهر در سوماترا از جمله شهرهای «آچه»، «مدان»، «بانکلو»، «لومبانگ» و «ریو» می‌توانیم این فعالیت‌ها را به طور گسترده انجام دهیم و با کمک رایزنی فرهنگی ایران، اهداف قرآنی خود را به ظهور برسانیم.
در ادامه این جلسه حجت‌الله ابراهیمیان در سخنانی در خصوص باب جدیدی که نسبت به فعالیت‌های قرآنی مشترک ایجاد شده است، موضوعاتی را مطرح کرد و توضیحاتی را ارائه داد.
وی گفت: حدود 10 الی 20 مورد کار مشترک از قبیل برگزاری نمایشگاه، حضور قاریان ایرانی در اندونزی، برگزاری دوره آموزشی تخصصی حفظ، قرائت، تجوید و نغمه‌های قرآنی را می‌توان با همکاری هم انجام داد.
ابراهیمیان تصریح کرد: منظور از آموزش تخصصی به این معناست که استاد قرآنی از ایران به اینجا آمده و به اساتید قرآنی کشور اندونزی روش‌های جدید حفظ قرآن را آموزش دهد.
رایزن فرهنگی ایران در اندونزی افزود: ایران یکی از روش‌های جدید در قرائت قرآن کریم را در اختیار دارد که از طریق آن هر فردی دو ماه آموزش ببیند، می‌تواند به راحتی قرائت کند.
در پایان این دیدار اعلام آمادگی دو طرف برای گسترش مباحث قرآنی در کشور اندونزی، تشکیل کمیته اجرایی برای گسترش مناسبات قرآنی میان دو کشور ایران و اندونزی و آموزش مباحث قرآنی توسط اساتید ایرانی پس از ماه مبارک رمضان، مورد تصویب و توافق طرفین قرار گرفت.

captcha