غلامرضا نوعی، مدیر بخش مکتوب بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی قرآن در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره راهاندازی غرفه ویژه علامه طباطبایی(ره) گفت: برای الگوسازی و معرفی یک شخصیت برجسته در نمایشگاه قرآن امسال غرفهای به نام علامه طباطبایی(ره) صاحب «تفسیر المیزان» راهاندازی شده و پیرامون تفسیر و شخصیت این مفسر بزرگ شیعی آگاهیهایی به مخاطبان داده میشود.
وی افزود: علاوه بر «تفسیر المیزان» و ترجمه آن به صورت خاص، نسبت به تأثیر دیدگاههای علامه طباطبایی(ره) بر نگارشهای قرآنی داخل، به شناسایی و معرفی مقالات خارجی که در این باب به نگارش رسیدهاند، اقدام میشود.
نوعی در ادامه نمایش آثار علوم قرآنی در ایران معاصر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: علوم قرآنی در یک صد سال اخیر دچار تحولات زیادی شده است. این تحولات هم در زمینه محتوا و هم در زمینه فرم و قالببندی بوده است و تحولات قرن اخیر میتواند مورد توجه علاقهمندان به مباحث قرآنی باشد.
وی تصریح کرد: با توجه به نو بودن این رشته و تحقیقات وابسته به آن در جمهوری اسلامی ایران، برجستهترین آثار این بخش شناسایی و به همراه آن نویسندگان آنها در نمایشگاه قرآن و در بخش مکتوب معرفی میشوند.
نوعی در ادامه از برگزاری شب نویسندگان حوزه علوم و معارف قرآن خبر داد و گفت: این بخش یک شب میزبان نویسندگان این حوزه است و از نویسندگان برتر در این حوزه تقدیر میشود.
وی با بیان اینکه مخاطبان با ورود به این بخش از تازههای قرآنی مطلع میشوند، افزود: در این بخش کتابهای چاپ اول سال 1393 به نمایش گذاشته شده و تازههای نشر آثار قرآنی معرفی میشوند که این موضوع میتواند برای بازدیدکنندگان جالب توجه باشد، همچنین از طریق این بخش مخاطبان میتوانند با جدیدترین آثار که توسط ناشران کشور منتشر شدهاند، آشنا شوند.
مدیر بخش مکتوب نمایشگاه قرآن با اشاره به بخش قرآن و غیر مسلمانان گفت: با توجه به اینکه در دهههای اخیر، قرآنپژوهان و مستشرقان زیادی در زمینه قرآن و تفسیر به مطالعه پرداختهاند، آشنایی با پژوهشهای موثر میتواند محققان داخلی را با روند مطالعاتی آنها آشنا کند، برای این منظور آثار برجسته و تآثیرگذار در این زمینه به مخاطبان شناسانده میشود.