به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «On Islam»، عظمی جمالی، مسئول منابع انسانی یک شرکت خصوصی در مرکز هند میگوید: من پیش از افطار از سر کار به خانه میرسم اما با این حال تلاش میکنم تا جایی که برایم ممکن است به قرائت قرآن در این ماه بپردازم.
وی میگوید: ماه رمضان ارتباط ما را با خدای متعال بیشتر میکند. پس از گذراندن یک روز در دفتر کار، احساس خستگی میکنم اما وقتی شروع به خواندن قرآن میکنم خستگی از بین میرود.
در هند، مسلمانان در ماه رمضان همان قدر کار میکنند که در ماههای دیگر، اما آنها همچنان زمانی را برای خواندن قرآن در روزهای ماه رمضان به خاطر وابستگی معنوی خود، اختصاص میدهند.
قاری حمزه، دیگر مسلمان هندی نیز زمان زیادی را در ماه رمضان برای مطالعه قرآن میگذارد.
وی میگوید: در ماه رمضان زیاد دوست ندارم صحبت کنم فقط دوست دارم نماز و قرآن بخوانم. من فکر میکنم که قرآن هدیه خداوند به ما است.
دانشآموزان هزاران مدرسه اسلامی هند نیز زمان خود را در ماه رمضان به خواندن قرآن اختصاص میدهند.
شمس، یکی از دانشآموزان یک مدرسه اسلامی هند میگوید: خواندن قرآن دل را پاک میکند و نوعی احساس خرسندی به فرد میدهد. فضای ماه رمضان نیز به نوعی ما را ترغیب به خواندن قرآن میکند. من ساعات زیادی از شبهای رمضان را به قرآن اختصاص میدهم.
در ماه رمضان، بسیاری از مساجد هند نیز جلسات ترجمه قرآن برای مسلمانان برگزار میکنند. این طرح در برخی مساجد منتخب شهرهای بزرگ هند در حال برگزاری است.
اعظم افضل، یکی از شهروندان هندی میگوید: درک معنای آیات قرآن به فرد کمک میکند که آموزههای قرآن را در زندگی خود به کار گیرد و به خالق هستی نزدیکتر شود.