کد خبر: 3340936
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۴
عباسی‌مقدم بیان کرد:

تلاش برای پررنگ کردن نقش کانون‌ها در توسعه فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌ها

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری همایش دبیران کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی در مشهد گفت: برگزاری چنین همایش‌هایی برای پررنگ‌تر کردن نقش این کانون‌ها در توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌ها‌ است.

مصطفی عباسی‌مقدم،‌ رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت،‌ در گفت‌وگو‌ با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد نخستین همایش فعالان کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و ارزیابی‌اش از این همایش، ‌گفت: این همایش که در روزهای 13 تا 17 مردادماه در مشهد مقدس برگزار شد، یک همایش آموزشی و تشکیلاتی بود.
وی افزود: این همایش عمدتاً با اجرا و پیگیری‌های خود دانشجویان، ‌مجمع کانون‌ها و شورای مرکزی کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها و البته مرکز قرآن و عترت و معاونت فرهنگی دانشجوی وزارت بهداشت نیز در راستای برگزاری هر چه بهتر این همایش حمایت داشتند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه این همایش برای آمادگی هر چه بیشتر اعضا و دبیران کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها بود، تصریح کرد: در واقع این همایش برگزار شد تا کانون‌ها و اعضای آنها برای فعالیت در سال آینده آمادگی‌های لازم را به دست بیاورند و بتوانند با برنامه‌ریزی مناسب فعالیت‌های اجرایی خوبی را انجام دهند.
عباسی‌مقدم اظهار کرد: سعی شد در این همایش کار برنامه‌ریزی و اجرا برعهده خود دانشجویان باشد، اغلب اساتید توسط خود دانشجویان انتخاب و دعوت شدند که برنامه‌های مفیدی را تدارک دیده بودند. از لحاظ کیفیت و نظم نیز در سطح بالایی برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: از بعد محتوایی نیز شاهد برگزاری همایش مطلوبی بودیم و تناسب خوبی بین مدعوین و دانشجویان وجود داشت، با توجه به اینکه این همایش آموزشی بود تصمیمات چندانی در آن اتخاذ نشد. اما در جلساتی که با اعضای شورای مرکزی داشتیم، انتظار می‌رود در سایه چنین همایش‌هایی و همچنین در سایه راهکارهایی که در این همایش عرضه شده است، ‌بتوانند نقش برجسته‌تری در توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌ها داشته باشند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت همچنین بیان کرد: ‌حضور در نمایشگاه‌ها و حضور در فعالیت‌های مختلف ملی و تنوع بخشی به فعالیت‌هایی که در دانشگاه‌ها انجام می‌شود همه و همه از جمله انتظاراتی است که از کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها می‌رود.
عباسی‌مقدم خاطرنشان کرد: سعی در جذب دانشجویان و اساتید قرآنی بیشتری در عرصه‌های مختلفی همچون پژوهشی و ترویجی داریم، اینها از جمله موضوعاتی است که به نظر می‌رسد کانون‌ها باید بیشتر بر روی آن تمرکز کنند تا یک تشریک مساعی و انگیزه بخشی به آحاد کانون‌‌ها بوده است، حضور فعال در این همایش نشان دهنده این است که انگیزه برای اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌ها جدی را داشته باشند.
وی با بیان اینکه در این همایش بیش از 200 نفر حضور داشته‌اند، گفت: سیاست کلی ما این است که تا آنجا که می‌شود کارهای فرهنگی با مشارکت اساتید و دانشجویان برگزار شود و برگزاری این همایش نیز در قالب همین امر بود. سعی می‌کنیم تا گردهمایی‌ها و یا کارگاه‌های دیگری را نیز برگزار کنیم.

تیمور کاکایی

captcha