کد خبر: 3358154
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶
جعفرپور تشریح کرد:

مزیت‌های سی‌امین جشنواره قرآنی دانشجویان وزارت علوم

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس بخش پشتیبانی فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، به بیان برخی مزیت‌های این دوره از مسابقات پرداخت.

رشید جعفرپور، رئیس بخش پشتیبانی فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد سی‌امین جشنواره قرآن و عترت وزارت علوم،‌ گفت: سی‌امین جشنواره قرآن و عترت وزارت علوم در مرحله کشوری در دانشگاه کردستان برگزار شد، ‌در این دوره از جشنواره شاهد مزیت‌هایی نسبت به ادوار گذشته بودیم.
وی افزود: این جشنواره در این مرحله چند مزیت داشت که اولین و شاید مهم‌ترین آن نظم برگزاری جشنواره بود، در این دوره تقریباً تمام مراحل جشنواره با دقت و نظم و طبق برنامه انجام شد، این نظم به‌گونه‌ای بود که در تمامی مراحل برگزاری جشنواره هیچ تأخیری در برنامه‌ها به‌وجود نیامد، اسکان و پذیرایی و برنامه‌های جنبی و تفریحی که درنظر گرفته شده بود خوب و راضی‌کننده بود.
وی در ادامه تصریح کرد:‌ علاوه بر همه اینها در این دوره از مسابقات شاهد حضور دو معاون وزیر و نیز نماینده ولی فقیه در استان کردستان در مسابقات بودیم، در این مسابقات معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد و معاون فرهنگی وزیر علوم با حضور خود در مسابقات و بازدید از نحوه برگزاری آن باعث دیده شدن مسابقات شدند.
رئیس بخش پشتیبانی فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اظهار کرد: در این دوره از مسابقات برنامه‌های جنبی متنوعی در جریان بود که یکی از مهم‌ترین آنها برگزاری محفل انس با قرآن در مسجد جامع سنندج بود که با حضور قاریان بین‌المللی و کشوری و نیز قاریان مطرح استان کردستان برگزار شد و استقبال بسیار خوبی هم از آن به عمل آمد و یقیناً در فرهنگسازی انس با قرآن تأثیرگذار خواهد بود.
جعفرپور همچنین بحث داوری این دوره از مسابقات را از دیگر مزایای سی‌امین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت علوم عنوان کرد و گفت: در سطح داوری کوچکترین خطایی در هر دو بخش بانوان و هم آقایان به چشم نخورد،‌ چینش داوران در این دو بخش به‌گونه‌ای بود که بهترین ارزیابی‌ها از شرکت‌‌کنندگان به عمل آمد و میزان خطا و اشتباه به حداقل ممکن رسیده بود.
وی در پاسخ به این سؤال که با وجود داوری‌های سطح بالا شاهد اعتراضی از سوی شرکت‌کنندگان بوده‌اند یا خیر، افزود: چینش داوری‌ها به‌گونه‌ای بود که جای هیچ اعتراضی باقی نگذاشت، تاکنون که چند روز از برپایی مسابقات گذشته است شاهد هیچ اعتراض کتبی نبوده‌ایم، در زمان برپایی مسابقات نیز اگر شرکت‌کننده‌ای اعتراض داشت داوران به خوبی پاسخگو بودند.
رئیس بخش پشتیبانی فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، خاطرنشان کرد: در این مسابقات به‌لحاظ دبیرخانه‌‌ای نیز شاهد عملکرد بسیار خوبی از سوی مسئولان برگزار‌کننده مسابقات بودیم، در بخش اطلاع‌رسانی کار ابتکاری خوبی شده بود که تمام مراحل و زمانبندی‌ها را از طریق پیامک به تمامی افرادی که با جشنواره در ارتباط بودند، منتقل می‌کردند.
جعفرپور همچنین به برگزاری نمایشگاه جنبی در حاشیه برگزاری جشنواره اشاره کرد و افزود: برپایی این نمایشگاه به نقطه قوتی تبدیل شده بود و استقبال خوبی را هم به همراه داشت، در این نمایشگاه آثار برگزیدگان در حوزه مختلف هنری با محوریت قرآن به نمایش در‌آمده بود. همچنین نمایشگاه دیگری از محصولات خود استان کردستان نیز برپا شده بود.
وی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود در مورد پوشش رسانه‌ای این دوره از مسابقات نیز گفت: با صداو‌سیمای استان و 26 خبرنگار از رسانه‌های مختلف هماهنگ شده بود تا این مسابقات را پوشش دهند، اکثر خبرگزاری‌های کشور خبرهایی از روند برپایی جشنواره مخابره کردند، صدا‌و‌سیما نیز پوشش خوبی داشت و در کل به اعتقاد من برای یک جشنواره سراسری در این حد پوشش به این اندازه‌ای داده شد.
رئیس بخش پشتیبانی فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در ادامه این گفت‌وگو به بحث در مورد سطح شرکت‌کنندگان این دوره از جشنواره پرداخت و بیان کرد: از داوران در مورد متسابقان این دوره که پرسیدم اعتقاد داشتند که حداقل در حوزه آقایان به‌خصوص در ترتیل نماینده وزارت علوم می‌تواند حرف‌های بسیار زیادی حتی در سطح مسابقات اوقاف و جشنواره ملی دانشجویان داشته باشد.
جعفرپور عنوان کرد: علاوه بر این در بخش هنری نیز شاهد تابلوهای بسیار فاخری بودیم که نظر اکثر داوران نیز این موضوع بود. برای اینکه سطح برگزیدگان جشنواره برای حضور در مسابقات ملی افزایش داده شود از سوی یکی از داوران پیشنهاد برگزاری کارگاه آموزشی داده شد که این کارگاه یز برگزار خواهد شد.

captcha