کد خبر: 3383433
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۸
حافظ کل قرآن:

خودم را مدیون امیرالمؤمنین(ع) و نهج‌البلاغه می‌دانم

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: هاجر دویستی، حافظ کل قرآن و نهج‌البلاغه با بیان اینکه در کلام امیرالمؤمنین(ع) چیزی جز هدایت و یاد خدا نیست و یاد خدا آرام‌بخش دل‌ها است، گفت: خودم را مدیون امیرالمؤمنین(ع)، نهج‌البلاغه می‌دانم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، هاجر دویستی، حافظ کل قرآن و نهج‌البلاغه از خمینی‌‎شهر که با حضور در مدرسه شبانه‌روزی حفظ یکساله قرآن و نهج‌البلاغه مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در سال تحفیظی 94- 93 در مدت 7 ماه کل نهج‌البلاغه را حفظ کرده است، گفت: خودم را مدیون امیرالمؤمنین(ع)، نهج‌البلاغه و کاشان می‌دانم و ان‌شاءالله که با یاری خداوند و اهل بیت(ع) حق همه را ادا کنم.

وی که متولد سال 66 است و از خمینی‌شهر استان اصفهان در مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان حضور یافته درخصوص هدف و انگیزه‌اش از ثبت نام در مدرسه شبانه‌روزی حفظ یکساله قرآن و نهج‌البلاغه کاشان گفت: دوره حفظ یکساله را فرصتی دیدم تا بتوانم مدتی از مسائل و مشکلات اطراف به دور باشم و با آشنایی با کلام امیرالمؤمنین(ع) آرامش پیدا کنم چراکه در کلام امیرالمؤمنین(ع) چیزی جز هدایت و یاد خدا نیست و یاد خدا آرام‌بخش دل‌ها است.

این حافظ کل نهج‌البلاغه که سطح 2 حوزه علمیه را به پایان برده؛ از بین کلاس‌های جانبی این یکسال؛ اخلاق و امام‌شناسی را مفیدتر دانست و افزود: در کلاس اخلاق، شرح خطبه متقین را دانستم و در کلاس امام‌شناسی، معرفتم نسبت به اهل بیت(ع) بیشتر از قبل شد و فهمیدم که در این زمینه چه قدر ضعیفم و اطلاعاتم محدود است، در حالی که شناخت و معرفت نسبت به امام واجب است.
 

دویستی با ابراز رضایت از مربی‌های دوره به‌ویژه منیره ناصریان، مربی حفظ گفت: مربی‌ها با مهربانی، تنبیه، تشویق و با دلداری کمک کردند تا بتوانیم دوره حفظی خوبی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تجهیزات خوابگاهی، امکانات بهداشتی، خدماتی، رفاهی و درمانی در این یکسال خیلی خوب بود و کمبودی ندیدم، افزود: در فضای خوابگاهی و در ارتباط با هم‌اتاقی‌ها، نظافت مکان و... تا جایی که توانستم سعی کردم در انجام وظایفم کوتاهی نکنم و با هم‌اتاقی‌هایم رابطه خوب و دوستانه‌ای داشته باشم همان طور که آن‌ها با من رابطه خوب و دوستانه‌ای داشتند.

این حافظ کل نهج‌البلاغه در پاسخ به این سؤال که مهم‌ترین دغدغه‌ای که در دوره حفظ یکساله داشتین چه بود، گفت: عمل به آنچه یاد گرفته‌ام، تثبیت آنچه حفظ کرده‌ام و تبلیغ آن چه آموخته‌ام.

دویستی برنامه مناجات و اردوهای سیاحتی و زیارتی به‌ویژه سفر زیارتی مشهد مقدس را از بهترین برنامه‌های جانبی این یکسال عنوان کرد و افزود: مدرسه شبانه‌روزی حفظ یکساله نهج‌البلاغه، یکسال از بهترین، شیرین‌ترین و پرفایده‌ترین سال‌های زندگی‌ام بود.
           
وی مهم‌ترین برنامه‌اش بعد از حفظ یکساله را فعالیت در شرح و تفسیر نهج‌البلاغه، تحقیق در حوزه امام‌شناسی و حفظ قرآن عنوان کرد و گفت: مهم‌ترین دغدغه‌ام پس از حفظ نهج‌البلاغه، این است که بتوانم آنچه در این یکسال به‌دست آورده‌ام را از حفظ نهج‌البلاغه گرفته تا روحیات و اخلاقیات خوب، قانون‌مداری، نظم و انضباط ، سحرخیزی و... را حفظ کنم.

این حافظ کل نهج‌البلاغه با بیان اینکه با فهم خوب نهج‌البلاغه و تبلیغ معارف آن، می‌توان منویات مقام معظم رهبری را درخصوص ترویج کتاب نهج‌البلاغه عملیاتی ساخت، افزود: مردم مهم‌ترین نقش را در ترویج معارف قرآن، نهج‌البلاغه و اهل بیت(ع) دارند.

دویستی نهج‌البلاغه را «راه روشن زندگی» دانسته و در پایان گفت: با این فراز از نهج‌البلاغه انس بیشتری دارم که حضرت در فرازی از نامه 31 نهج‌البلاغه می‌فرمایند: «لاتکن عبدغیرک و قدجعلک الله حرا» به این معنا که «عبد غیر خودت مباش در حالی که خدا تو را آزاد آفریده است».

گفتنی‌ است؛ همزمان با میلاد حضرت علی‌اکبر(ع) و روز جوان در 9 خردادماه سال‌ جاری، 18 جوان نمونه ایرانی از اولین مدرسه شبانه‌روزی حفظ یکساله قرآن و نهج‌البلاغه کشور در مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان فارغ‌التحفیظ شدند.

captcha