کد خبر: 3385335
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۳
حافظ کل قرآن اظهار کرد:

حفظ خوب و عمل به گفته‌های اساتید؛ ‌از الزامات یک دوره حفظی ایده‌آل

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: حسین نصیری اظهار کرد:‌ حفظ خوب و انجام مواردی که اساتید این رشته بیان می‌کنند ‌به ترتیب از الزامات یک دوره حفظی خوب هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حسین نصیری، حافظ کل قرآن از شهر رامیان استان گلستان که با حضور در مدرسه شبانه‌روزی حفظ یکساله قرآن و نهج‌البلاغه مؤسسه امیرالمؤمنین‌(ع) کاشان در سال تحفیظی 94 – 93 در مدت 9 ماه کل قرآن را حفظ کرده است، گفت: حفظ قرآن، باید جزء دروس اصلی مدارس شود.

وی که متولد سال 70 است، درخصوص تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت 10 میلیون نفر حافظ قرآن کریم گفت: به نظرم بهترین راه، ایجاد زمینه حفظ بین کودکان به‌ویژه سنین دبستان، راهنمایی و دبیرستان است لذا باید برنامه حفظ قرآن، جزء برنامه اصلی مدارس شود.

این حافظ کل قرآن که رتبه اول و دوم شهرستانی در زمینه قرائت قرآن دارد؛ نقش مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان را در تربیت دینی خود خیلی مؤثر دانسته و تصریح کرد: واقعاً از ته‌دل حسرت می‌خورم که ای کاش در سنین کودکی ما، این مؤسسات بودند لذا برای خدمت‌گزاران اسلام و قرآن به‌ویژه این مؤسسه دعا می‌کنم و امیدوارم خداوند تبارک و تعالی، روز به روز به توفیقات و افتخارات این مؤسسه بیافزاید که راه خوبی را در پیش گرفته اند که ان‌شاءالله مستدام باشند.

‌نصیری که مشغول به تحصیل دروس حوزوی است، مؤسسات و مراکز قرآنی غیر‌دولتی و سپس رسانه‌ها را دارای مهم‌ترین نقش در ترویج معارف قرآن، نهج‌البلاغه و اهل بیت‌(ع) دانست و افزود: حضور در مدرسه شبانه‌روزی حفظ یکساله قرآن و نهج‌البلاغه کاشان را به افراد توصیه می‌کنم چرا‌که اگر افراد می‌توانند یکسال حفظی و سال بعد از آن را به طور جدی کار کنند و مشغله‌ای برای خودشان ایجاد کنند خیلی خوب است ولی اگر حتی این شرایط را هم نمی‌توانند ایجاد کنند‌؛ بازهم، همین قدر که انس و ارتباطت با قرآن و نیز آشنایی با آن بیشتر می‌شود لذا بازهم بهتر است که در آن حضور پیدا کنی.

وی در‌خصوص هدف و انگیزه‌اش از ثبت نام در این مدارس نیز گفت: انگیزه‌ام این بود که با حفظ کل قرآن‌کریم بتوانم مهجوریت و ارتباط ضعیفی که در گذشته ولی ناخواسته با قرآن داشته‌ام را بدین وسیله از بین ببرم و بحمدالله هم اکنون خواسته‌ام برطرف شد و الان با قرآن زندگی می‌کنم.

این حافظ کل قرآن، یادگیری ترجمه صفحه‌ای که قرار است حفظ شود؛ حفظ خوب و انجام مواردی که اساتید طرح بیان می‌کنند را به ترتیب از الزامات یک دوره حفظی خوب دانسته و تصریح کرد: از بین کلاس‌های جانبی اخلاق، امام‌شناسی، صوت و لحن و ترجمه و تفسیر؛ کلاس اخلاق حجت‌الاسلام حسن‌زاده مطلوب بود چرا‌که مسائل زندگی در آن گفته می‌شود.    
‌نصیری با ابراز رضایت از مربی‌های دوره به‌ویژه مربی حفظ، مهم‌ترین دغدغه‌اش در طول دوره حفظی را این چنین عنوان کرده و گفت: اینکه آیا بعد از دوره یکساله و حفظ فشرده‌ای که داشته‌ام می‌توانم مثل حضور در مدرسه، خوب بمانم یا نه، دغدغه‌ای است که در طول دوره داشته‌ام و بعد از دوره نیز مهم‌ترین برنامه‌ام تثبیت محفوظات است.

وی با ابراز رضایت از تجهیزات خوابگاهی، امکانات بهداشتی، خدماتی، رفاهی و درمانی مؤسسه در این یکسال افزود: از برنامه‌های جانبی این یکسال، اردوی مشهد‌الرضا‌(ع) از همه اردوها بهتر بود و خیلی عالی برگزار شد.

این حافظ  کل قرآن با بیان اینکه معیارهای انتخاب دوست، روش زندگی و... هم اکنون نسبت به قبل از حفظ قرآن تفاوت داشته، گفت: هم اکنون در معیارهایم بیشتر براساس آیات و روایات نگاه می‌کنم.

‌نصیری با بیان اینکه دوستش مصطفی شاملو، مهم‌ترین و مؤثرترین مشوق وی در این راه بوده است، قرآن را « کتاب انس و آرامش انسان » دانسته و در پایان گفت: با این فراز از قرآن‌ کریم انس بیشتری دارم که خداوند در آیه 165 سوره بقره می‌فرماید: «والذین آمنوا اشد حبا لله‌» به این معنا که «‌و کسانی که به خدا ایمان آوردند؛ حبشان به خدا شدیدتر است.»

گفتنی است؛ همزمان با میلاد حضرت علی‌اکبر‌(ع) و روز جوان در 9 خرداد‌ماه سال جاری‌، 18 جوان نمونه ایرانی از اولین مدرسه شبانه‌روزی حفظ یکساله قران و نهج‌البلاغه کشور در مؤسسه امیرالمؤمنین‌(ع) کاشان فارغ‌التحفیظ  شدند.

captcha