کد خبر: 3464355
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۸
حافظ کل قرآن:

مؤسسات قرآنی، مهم‌ترین نقش را در ترویج معارف اهل بیت(ع) دارند

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مرجان ارشدی، حافظ کل قرآن کریم، مؤسسات و مراکز قرآنی، مهم‌ترین نقش را در ترویج معارف قرآن و اهل بیت(ع) دارند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مرجان ارشدی، حافظ کل قرآن کریم که با حضور در طرح 6 ساله حفظ قرآن کریم مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، کل قرآن را حفظ کرده و در مراسم تجلیل از بانوان حافظ کل قرآن در دی‌ماه 94 مورد تجلیل قرار گرفت، گفت: مؤسسات و مراکز قرآنی، مهم‌ترین نقش را در ترویج معارف قرآن و اهل بیت(ع) دارند.

وی که متولد سال 56 است و تحصیلات دیپلم دارد در ادامه افزود: مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان به‌عنوان یک مجموعه مردم‌نهاد قرآنی، نقش بسیار خوب و بسزایی در تربیت دینی من داشته است.
       
این حافظ کل قرآن کریم که حفظ قرآن را از شهرستان محلات شروع کرده و بعد با مهاجرت به کاشان، حفظ قرآن را در مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) این شهرستان ادامه داده و به پایان رسانده است، انس با قرآن را انگیزه و هدف اصلی‌اش از ورود به حفظ قرآن دانست و گفت: بعد از آشنایی و ورودم به این وادی، حفظ قرآن نقش خیلی خوب و عجیبی در زندگی من داشته است، چنانچه اگر یک هفته برای حفظ آمادگی نداشته باشم یا نتوانم در کلاس حفظ حاضر شوم؛ گویا در تمام هفته، گمشده‌ای دارم.

ارشدی در پاسخ به این سؤال که مهم‌ترین دغدغه‌اش پس از حفظ قرآن چیست، گفت: اینکه همیشه بتوانم موفق باشم و اضطراب و استرسی نداشته باشم.

وی در پاسخ به این سؤال که چه اقداماتی باید در جامعه امروز و در مقابل این همه هجمه‌‌های ضد‌فرهنگی در‌خصوص ترویج حفظ قرآن صورت گیرد، گفت: برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم با تبلیغ و راهنمایی می‌توان افراد را به حفظ قرآن تشویق کرد.

این حافظ کل قرآن کریم با اشاره به این مطلب که زینب رجبی‌فرد و مرضیه همایونی از مربیان وی در طرح 6 ساله حفظ قرآن کریم بودند به بیان بهترین خاطره‌اش از زمان حفظ پرداخت و گفت: بهترین خاطره من مربوط به زمان‌هایی است که در کلاس با سایر بچه‌ها بودم و وقتی که از خانه به مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان می‌آمدم انگار که شور و شوق عجیبی در من ایجاد می‌شد.

ارشدی که خانواده و سپس مربیانش را از مهم‌ترین مشوقین خود در این راه می‌داند در پایان گفت: با این فراز از قرآن انس بیشتری دارم که خداوند در آیه 40 از سوره ابراهیم می‌فرماید: «رَبِّ اجعَلنی مُقِیمَ الصَّلوه وَ مِن ذُرِّیَّتِی رَبَّنا وَ تَقَبَّل دُعَاء» به این معنا که «پروردگارا؛ من و ذریه ی مرا از نمازگزاران واقعی قرارده، پروردگارا ! این دعا را از ما قبول فرما.»
captcha