سمیه کریمی، کارشناس امور قرآنی و دینی دانشگاه خوارزمی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با فعالیتهای پژوهشی قرآنی در این دانشگاه گفت: نشریه قرآنی مأوا را داریم که مدت پنج سال است که دو ماه یک بار چاپ میشود و دانشجویان در مقالاتی که ارائه میدهند کار پژوهشی انجام میدهند.
وی با بیان اینکه از سال گذشته با تأسیس رشته علوم قرآن و حدیث در این دانشگاه استقبال بیشتر شده است، افزود: در دانشگاه خوارزمی رشته قرآن و حدیث نداشتیم و سال گذشته اولین سالی بود که این رشته در اینجا راهاندازی شد؛ در نتیجه فعالیتهای قرآنیمان آنقدر زیاد نبوده، اما از سال گذشته که مقاطع کارشناسی و ارشد این رشته تأسیس شده، دانشجویان بیشتر استقبال کردهاند. خود دانشجویان ارشد رشته علوم قرآن و حدیث کلاسهای حفظ، تجوید و ... برگزار میکنند. مقالهها خیلی بهتر شده ولی سالهای پیش خیلی نتوانستیم موفق باشیم اما از سال گذشته وضعیت خیلی بهتر شده است.
کریمی عنوان کرد: همچنین رشته معارف هم از سال گذشته تأسیس شده، دانشجویان رشتههای علوم انسانی استقبال بیشتری دارند؛ با این وجود امیدواریم انشاءالله فعالیتهایمان بهتر شود.
بودجه خاصی تحت عنوان بودجه قرآنی نداریم
وی با بیان اینکه مهمترین مشکل در بخش فعالیتهای قرآنی مشکل بودجه است، گفت: هر بودجهای که به دانشگاه برای بخشهای فرهنگی، کانونها و یا قرآنی میآید اصلاً به دست ما نمیرسید و بودجهها جای دیگر مصرف میشود، بودجه خاصی تحت عنوان بودجه قرآنی نداریم، اگر بودجه قرآنی از جای دیگر به دانشگاه تعلق بگیرد، به هیچ عنوان اینطور نیست که به ما بدهند، خودمان باید آن ابلاغ و میزان اعتبار آن را ببریم و پیگیری کنیم که آیا میتوانیم از حساب دانشگاه بگیریم یا خیر؟ ما اصلاً بودجه قرآنی نداریم اگر هم بیاید به دست ما نمیرسد.
کارشناس امور قرآنی و دینی دانشگاه خوارزمی در رابطه با دیگر فعالیتهای قرآنی در این دانشگاه اظهار کرد: کلاسهای قرآنی و حفظ داریم، مسابقات قرآن، در هفته قرآن و دانشگاه مسابقات سبک زندگی قرآنی را نیز برگزار کردیم.
کریمی عنوان کرد: در حال حاضر مسابقات سراسری قرآن کریم را داریم. مرحله دانشگاهی سی و یکمین مسابقات قرآن دانشگاهیان را از 25 تا 29 بهمن در دانشگاه خوارزمی برگزار میکنیم، مرحله منطقهای اردیبهشت، مرحله کشوری مرداد و مرحله ملی هم انشاءالله آبانماه است.